Zaproszenia będę robić sama, sali nie potrzebuję (zrobię w domu, połączę z parapetówkąNo jasne, jeszcze jest dużo czasu ;-) chociaż ja planuję chrzcić około 2miesiace po urodzeniu. Wcześniej sale trzeba zamówić, o zaproszenia hehe :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaproszenia będę robić sama, sali nie potrzebuję (zrobię w domu, połączę z parapetówkąNo jasne, jeszcze jest dużo czasu ;-) chociaż ja planuję chrzcić około 2miesiace po urodzeniu. Wcześniej sale trzeba zamówić, o zaproszenia hehe :-)
Witam wszystkie mamusie [emoji4] przez remonty mieszkania nawet nie mam kiedy do was zajrzec... Nie wspomne o nadrobieniu.
Pewnoe wiekszosc z was już zna płeć maluszka ja dopiero mam wizytę w czwartek po miesięcznej przerwie i juz się nie moge doczekać
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, no tak, juz tylko wnuk[emoji3]Na 38 urodziny maz dostanie syna no co moze byc lepszego na swiecie? Chyba tylko wnuk potem hihihu
...ja przeważnie śpię na boku, ale przyznam że mega wygodnie mi na plecach...
A wczoraj na chwilę położyłam się obok synka na łóżku, na brzuchu, to zaczął krzyczeć że zgniatam brata![]()
Na pewno dam znac [emoji13] albo bede sie cieszyc z plci albo marudzic ze musze czekać do kolejnej wizyty [emoji13] wolałbym opcje 1 [emoji1]Daj znać po wizycie![]()
Oh jaki kochany jak już o niego dba![]()
Doskonale Cię rozumiem, miałam bardzo podobne odczucia. Teraz będąc z M nie wyobrażam sobie tym bardziej jak mogłam być z takim dupkiem.Mój ex potrafił być mega złośliwy, perfidny i zajadały- ale to się najbardziej ujawniło w trakcie rozwodu. A w pewny momencie okazało się że naprawdę nie powinniśmy być razem, w żyicu nie mielibyśmy wspólnego szczęśliwego życia... ja nie wiem jak myśmy się dobrali, naprawdę. I ślubu nie brałam z powodu ciąży... eh.
To trzymam kciuki żeby płeć się ujawniła!
Czemu nie wolno na plecach?? Lekarz ci zabronil?
![]()
Ja nie znam i poznam dopiero na polowkowym na przelomie lutegi/ marca [emoji53]Witam wszystkie mamusie [emoji4] przez remonty mieszkania nawet nie mam kiedy do was zajrzec... Nie wspomne o nadrobieniu.
Pewnoe wiekszosc z was już zna płeć maluszka ja dopiero mam wizytę w czwartek po miesięcznej przerwie i juz się nie moge doczekać
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, teraz nie było go tydzień, to oglądał co się zmieniło w tych ciążowych appkach)) I pytał jak się czułam
A właśnie! Wiecie że w tej preglife są tutoriale z jogi dla kobiet w ciąży? Czy tylko ja tak późno to odkryłam?![]()