reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiaj mialam wizyte i lekarz tak tylko chwile ucheycil i zrobil zdj i wyglada na siusiaka wiec raczej u nas drugi chłopak ;)
O...to gratulacje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Haha nie lekarz nie ma z tym nic wspólnego dziewczyny pisały tutaj gdzieś o tym że na plecach się niepowinno i tak sobie wbilam do głowy:D jestem ekspertem w utrudnianiu sobie życia:D :D ale tak już mam jak usłyszę to momentalnie koduje i się "stosuje " chociaż w wielu sprawach pewnie to tylko wymysły i zabombony no ale już taki że mnie typ człowieka;D

Jezcze mozesz bo potem sama nie bedziezz w stanie na plecach nyny bo dzidzia gniecie narzady[emoji13][emoji13]

Jestem osobą niewierzącą wiec mam tylko ślub cywilny. Przyjaciólka chciała mnie na świadkową. TO tłumaczyłam jej że to dla niej pewnie ważne wydarzenie ale ja jestem niewierząca. Uparła się i koniec jak ksiądz się dowiedział że mam tylko ślub cywilny, to zacząl mi prawić kazania że żyję w ogromnych grzechu, Bóg nigdy nie da mi dzieci i chciał mnie kropić wodą święconą :D Oczywiście świadkową nie zostałam...

Mnie odrzucilo całkowicie. Nawet plasterka szynki na kanapce nie zjem. Ostatnio robiłam pizzę to tylko na pół kładlam szynke, bo ja bym wygrzebywala...

Jeśli chodzi o ciąże to tak :) Ryzyko poronienia po badaniach prenatalnych na których nie wykryto nieprawidłowości spadło do mniej niż 0,1%. Ja moje obydwie wizyty na IP zaliczyłam po prenatalnych, i 2 trymetrze który miał być taki super :D

My będziemy mieć synka i mięsa nie tknę

Mi bardzo pomaga naprawdę. Łatwiej zasypiam i wgl taki spokojniejszy sen mam. I mniej mnie kręgosłup boli :)

Witam się z Wami w 5 mięsiącu... Jak ten czas szybko leci :) Dopiero co siusiałam na test, a tu zaraz połowa ciąży :)

Mnie odrzucilo od slodkiego tylko

Okropnosc.. Ale to bardzo wazne badanie. I przepic pewnie tez nie mozna ?
Do glukozy można dodać trochę soku z cytryny żeby było mniej słodkie ale i tak okropnie słodkie mimo to. Ja w poprzedniej ciąży bo wypiciu ledwo do łazienki zdążyłam dobiec tak mnie zemdlilo a do tego byłam na czczo, niestety jak się zwymiotuje trzeba na drugi dzień znów robić i znów to pić :-/ chodziłam na NFZ i glukozę sama musiałam kupić a pielęgniarki tylko rozrabialy to w kubku

reklama
Macie rozpisaną wyprawke ? Ja ostatnio wypisalam co trzeba kupic, a pozniej co spakowac dla dziecka i dla siebie.
Mam nadzieje, ze o niczym nie zapomnialam :D najgorzej jest z tymi puderkami, mascmi, gazikami itp

Do góry