Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A czemu Ci zle na plecach ?
Zaczynam sapac jak stary pociag oczywiscie jezcze nie az tak coezko jak 8 msc ale czuje ze lepiej mi na bokach bo na plecach czuje ciezar wchodzacy do srodka brzucha takie to uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A czemu Ci zle na plecach ?
Ja co wizyte, a mam co miesiac mam miec badania. Morfologia, mocz i tsh (biore euthyrox i musze kontrolowac). Na poczatku wiadomo, wiecej bylo do zrobienia.
![]()
Ja przed ciaza mialam tarczyce ksiazkowa. Dopiero w ciazy mi sfiksowala, biore euthyrox 50 raz dziennie. Ale na ostatnich badaniach ladnie spadla, wiec sie tym nie martwie. Morfologie, mocz tez mam wyniki w normie. Jedynie ten nieszczesny cukier, ale i to jest do wytrzymania
![]()
Czyli praktycznie jak ja..
A euthyrox masz w takiej samej dawce co przed ciążą czy wyższej?
U mnie zmiana ze 100 na 125..
Do tego robiłam jeszcze czasem żelazo, bo bałam się, że po krwawieniach, w ciąży, itd mogę mieć problemy, ale na szczęście wszystko jest ok, hemoglobina ostatnio 14,żelazo wysoko
A tsh po zwiększeniu dawki euthyroxu 1,39![]()
![]()
Zazdroszczę pogody... U nas brzydko i dość mocno wieje... Wyszłam tylko na chwilę się przewietrzyć bo głowa mnie bolała, później godzinna drzemka i trochę mi lepiej.. A teraz zajadam się muffinkami i właśnie robię spagettiU nas jest taka pogoda cudna, slonko i 11 stopni. A ja co robie? Leze z moja dwulatka pod kocem. Na 17 mam wywiadowke u starszej cory, wiec wtedy sie rusze troche. Choc wcale mi sie nie chce. Najchetniej bym sobie zasnela [emoji23]
![]()