Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A czemu Ci zle na plecach ?
Zaczynam sapac jak stary pociag oczywiscie jezcze nie az tak coezko jak 8 msc ale czuje ze lepiej mi na bokach bo na plecach czuje ciezar wchodzacy do srodka brzucha takie to uczucie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czemu Ci zle na plecach ?
Ja co wizyte, a mam co miesiac mam miec badania. Morfologia, mocz i tsh (biore euthyrox i musze kontrolowac). Na poczatku wiadomo, wiecej bylo do zrobienia.
![]()
Ja przed ciaza mialam tarczyce ksiazkowa. Dopiero w ciazy mi sfiksowala, biore euthyrox 50 raz dziennie. Ale na ostatnich badaniach ladnie spadla, wiec sie tym nie martwie. Morfologie, mocz tez mam wyniki w normie. Jedynie ten nieszczesny cukier, ale i to jest do wytrzymania
![]()
Czyli praktycznie jak ja..
A euthyrox masz w takiej samej dawce co przed ciążą czy wyższej?
U mnie zmiana ze 100 na 125..
Do tego robiłam jeszcze czasem żelazo, bo bałam się, że po krwawieniach, w ciąży, itd mogę mieć problemy, ale na szczęście wszystko jest ok, hemoglobina ostatnio 14,żelazo wysoko
A tsh po zwiększeniu dawki euthyroxu 1,39![]()
![]()
Zazdroszczę pogody... U nas brzydko i dość mocno wieje... Wyszłam tylko na chwilę się przewietrzyć bo głowa mnie bolała, później godzinna drzemka i trochę mi lepiej.. A teraz zajadam się muffinkami i właśnie robię spagettiU nas jest taka pogoda cudna, slonko i 11 stopni. A ja co robie? Leze z moja dwulatka pod kocem. Na 17 mam wywiadowke u starszej cory, wiec wtedy sie rusze troche. Choc wcale mi sie nie chce. Najchetniej bym sobie zasnela [emoji23]
![]()