reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakie piękne brzuszki mój napewno widoczny ale się nie martwię wiem że będzie ogromny bo przed ciąża schudłam 50 kg i będę gromadzić duże ilości wody bo tak naprawdę mam gdzie to zmiescic

m3sxskjoy7l8ehmb.png
50kg?? Matkooo jak to zrobilas?? Podziwiam cie! Mi ciezko 10 zgubic... Uwielbiam jesc a zwlaszcza wloska kuchnia i ciezko mi sobie tego odmowic [emoji13] nigdy nie wygrałam wiecej niz 2 tyg na diecie[emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Mam na imie Justyna ,mam 32 lata,jestem rodowita slazaczka,ale mieszkam w wlkp. Mam 3 corki najstarsza jest z 2008 roku Laura Honorata,z 2010 Antonina Łucja,i 2011 Karolina Nadia,tera czekamy na 4 dzidziusia nie znam jescze plci. Pozdrawiam
Witamy!! 4 dzidzius? To duża rodzinka[emoji1] a skad dokladnie jestes?

0d1ysek2ashcgepe.png

Ooo dziękuję za namiary :) Byłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
Ja jestem spokojniejsza już po prenatalnych :) no i też uspokaja mnie to, że tu u nas na forum wszystko dobrze :) bez złych wiadomosci

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A mi sie juz spac chce w ogole dzis jesyem zmeczona sstrasznie ale to przez intensywny dzien ww pracy bo zajeb mialam:( a jutro niestety nie lepiej bedzie:/

Do góry