ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Olo ogląda bajkę [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ekran maHah czyli dobrze czytalam bez tv zyjecie
No ale jednak ekran ma laptop
Wiem ze jest jakas religia co nie ribia zakupow sami robia jedzenie
Nie maja swiatla ani nic I zyja![]()
Super, 1,8 to już przyzwoita wartość [emoji106]Hejwitamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu [emoji173] Przepraszam ale nie dam rady nadrobić. Byłam dziś u endokrynologa
TSH spadło do 1,8
kolejna wizyta za 6 tygodni. Oczywiście wpadłam też do Pepco i kupiłam niedrapki, skarpetki, body i pajacyka
![]()
Olo ogląda bajkę [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
![]()
mam siłownie ale czy mozna chodzić na siłownie ?
Super ze wszystko okej i zazdroszczę zakupów :* witamy w 5 miesiącuHejwitamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu [emoji173] Przepraszam ale nie dam rady nadrobić. Byłam dziś u endokrynologa
TSH spadło do 1,8
kolejna wizyta za 6 tygodni. Oczywiście wpadłam też do Pepco i kupiłam niedrapki, skarpetki, body i pajacyka
![]()
No właśnie też musze poszukać na allegroChwile mnie nie bylo a juz kilka stron wpadlo [emoji13] latam po mieście za poduszka do spania i nigdzie nie ma... Chyba pozostaje mi allegro [emoji34]
![]()