Margana
Fanka BB :)
Kwestia czy na przedniej czy na tylniej scianie[emoji5]A najlepiej czuć ruchy gdy łożysko jest gdzie? Ja mam z lewej strony macicy i jeszcze nie czuję, ale to pierwsza ciąża
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kwestia czy na przedniej czy na tylniej scianie[emoji5]A najlepiej czuć ruchy gdy łożysko jest gdzie? Ja mam z lewej strony macicy i jeszcze nie czuję, ale to pierwsza ciąża
![]()
Córka kuzyna ma tak na imięMija chrzesnica ma na imie Lena![]()
W nastepny czwartek idę do ginekologa to się go zapytam bo na prenatalnych podali tylko, że lewą ściana macicy więc pomyślałam (i czytałam) że może być ani przodu ani z tylu tylko właśnie na bocznej ścianie [emoji39] więc uznałam, że tak właśnie mam ... Po prostu z bokuKwestia czy na przedniej czy na tylniej scianie[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mój syn ma 3 Hanie w grupieJedyne imię, które od początku przyszło mi do głowy, od pierwszej chwili, gdy pomyślałam, że może jestem w ciąży, to właśnie była Hania
![]()
To milego wypoczynku!
My 3.02 jedziemy do Karpacza na tydzien[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To ja tak mam jak Twoj maz[emoji6] Musi cos leciec, bo inaczej jakos tak dziwnie sie czuje.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mąż sugerował imię na A, ale to tak bardziej chyba dla żartu - ja, mąż i szwagier mamy imiona na AMój syn ma 3 Hanie w grupieale jak nie będzie żadnego pomysłu to już będzie ta Hania jak córce sie podoba
chociaż mi Ania by bardziej leżała
![]()
Moze zrob ankietę po rodzinie [emoji13] ja na poczatku chcialam Amelke ale ze w ostatnim czasie Amelka jest bardzo popularna to wybralam Ige [emoji13] i już tak mam nadzieje zostanie a co najwazniejsze mezowi tez sie podobaDziewczyny byłam pewna co do imienia dla dziewczynki ze będzie Melania to teraz jakoś mam wątpliwości myślę o Lenie a od wczoraj o Wiktorii po polowkowych chciałabym się zwracać do maleństwa juz po imieniu a tu nie wiem nawet które wybrac![]()