U nas zwyczajowo na drugie daje się imię rodzica, więc też tak zrobimy - albo będzie Agnieszka, albo po mężu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak liczę, ale trzeba też pamiętać by sugerować się tym, że jeden miesiąc ciąży ma 4 tygodnie a inne 5A tak w ogóle, to ja też dzisiaj już 17+1, czyli teoretycznie 18tc
Ale dla mnie 5 miesiąc zacznę liczyć "kalendarzowo", czyli od 2.02![]()
![]()
Jak moja s.p. Babcia [emoji4] zawsze mi sie podobaloJa mam na 2 Maria
Ja miałam jedno upatrzone przed ciąża - Emilka , ale teraz skłaniam się ku JulceNa mnie tak samo ta ciaza tak wpływa jak nie byłam w ciąży to byłam pewna w 100% co do imienia a teraz 100 odmian na minute![]()
Ja mam Justyna, facet Jakub a ja chce dla dziewczynki JulkaMąż sugerował imię na A, ale to tak bardziej chyba dla żartu - ja, mąż i szwagier mamy imiona na A
![]()
Mi się Hania podoba bardzo... Ale Hanna to od razu kończę Gronkiewicz WalcHania bardzo ladne ale rzeczywiscie duzo tych imion. Kolezanka dala corce Liliana tez mi sie bardzo podoba.
![]()
Hahaha jakbym sie kierowala tym kogo znam o danym imieniu o bym nigdy nie wybrala. Chociaz znam jedna Ige i to akurat porzadna dziewczyna takze zlego skojarzenia nie mam. Za to syn ma miec na imie Michał - wybor meza po dziadku i tu akurat moglabym wymieniac po nazwiskach jakie znam [emoji13]Mi się Hania podoba bardzo... Ale Hanna to od razu kończę Gronkiewicz Walc
![]()
Ja też nie lubię ciszy zawsze gdzieś coś tam musi lecieć![]()
Właśnie mężowi to się wszystko podoba co powiem haha no nic musimy jeszcze to przemyśleć![]()
To ladnie [emoji13] mi niestety dali Henryka... I za kazdym razem jak ktos patrzy w moj dowod to sie usmiecha haha [emoji13]
![]()