reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Obejrzyjcie sobie kabaret moralnego nie pokoju jak gość wybiera imię dla dziecka:) :) ja tak myślę o tym powoli ale nie znam płci więc póki co tylko rzucamy propozycje.
Zaczal mi się stres przed wizytowy. Jutro o 13.40. Ech...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! Ja o 17.00[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mój mąż przeszedł dzisiaj sam siebie... Za chwilę przyjedzie, i zastanawiam się, czy zamordować od razu, czy nawet mordowanie nie ma sensu....
Pojechał na budowę, ale że myślał nie wiadomo o czym, to minął stację, nie zatankował, utknął w drodze do domu, czekał aż teść poratuje go benzyną....
Ja pier.... Facet jeździ od 20lat, od kilkunastu robi po kilka tys. km. miesięcznie, i zapomina zatankować... No żesz.... [emoji35]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po porodzie to kp chyba chcesz? I zero %[emoji14]
Chyba ze brak mleka to mozna tylko ze to zmeczenie trzeva uwazac co by sue w wannie z przy lampce nie zasnelo[emoji13]
Ja alkoholu nie spozylam od 2016 czerwca[emoji23]wtedy zaszlam w ciaze potem 9 msvy ciaza potem 8 mscy kp teraz ciaza[emoji16]i zas potem kp jesli bedzie wiec zero %[emoji23]
No tak, chodzilo mi, ze po przestaniu karmienia :) ohoho. To pozniej pol piwa i padniesz pijana :p

Znajoma prawniczka.. Krzysztofa :baffled:

Świetne połączenie! :)

Oooo tą przeniczną to też lubię :tak: Widzialaś jakbłkową? Będzie fajna na wiosnę i grille :)

Napisałam że prawie :) To jakiś mega konserwatywny odłam, dla mnie naprawdę hardkorowi...

O kurcze.... współczuję... Mam nadzieję że ty nie złapiesz i że młoda ogarnie sie przed wyjazdem!

Czemu wariatki? Będziesz się ludźmi w sklepie przejmować? ;) Wykorzystaj dopóki ten brzuszek mały,to nie zauważą! :D

O wow... musisz mieć niezły żołądek jak daje radę takim mixom :D

....ja mam przed sobą kiść winogron... ciekawe czy mój żołądek ogarnie to na noc...:confused::confused::confused:

Kuzynka mi mowila ze religia ( musze poczytac wiecej )
Ale bardzo sympatyczni ludzie mowi nie ufoludzy , pomocni

Ja kilka razy w czasie KP piłam wino- potem odciągałam pokarm i młody dostawał mój pokarm z butli (oczywiście nie ten odciągniety po piciu :D ) Zdarzyło się tak przy wyjątkowych okazjach, ale strasznie dużo z tym zachodu mówiąc szczerze...

reklama
Do góry