G
gosc12
Gość
A od kiedy chodzi sie na KTG ? Chyba dobrze napisalam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie dlatego tak rzadko mi się to zdarzało. [emoji12]Ja kilka razy w czasie KP piłam wino- potem odciągałam pokarm i młody dostawał mój pokarm z butli (oczywiście nie ten odciągniety po piciu) Zdarzyło się tak przy wyjątkowych okazjach, ale strasznie dużo z tym zachodu mówiąc szczerze...
Ja mam drugie imię po mamie, brat drugie ma po tacie a siostra po swojej chrzestnejCorce maz dal wlasnie drugie imie moje. No ale jak by teraz byla dziewczynka to przeciez nie bedzie miala tak samo[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Bo przynajmniej bym widziala roznicea mam male, chcialabym troche miec tego biustu
przynajmniej w ciazy
Podobno jak sie po wypiciu alkoholu odczeka kilka godzin, odciagnir mleko to juz pozniej mozna nakarmic normalnie.
za mna chodzi winko musze na walentynki zakupic bezalkocholoweJa z piwek 0% najbardziej lubie warke radler... Mniam na lato idealne
![]()
Wo zesz pierwsze slysze huh
Jednak nie sprobuje za bardzo panikuje ze % pojda do mozgu dzuecka , zle bym zyla z tym
Obejde bez % potem bede pijana ... kiedys.. to dopiero ta lampka wina bedzie smakowac [emoji23][emoji23]
Ja chodziłam na monitoring więc ginekolog obserwował moje cykle [emoji16] ja miałam zawsze owulacje, ale endometrium kiepskie więc dostałam estradiol i przez to cuda były z owulacja [emoji16] i go odstawiłam w tym cyklu, w którym zaszlam ( gdy już lekarz zwatpil, że owulacja będzie) czytałam o tym, że są kobiety, które mają owulacje w trakcie miesiączki [emoji16]
![]()
Ale sciagalas mleko?Ja przy kp, jak wiedziałam, że nie będę długo karmić to wypiłem lampkę wina. No ale zdarzyło mi się to raptem 2 razy.
![]()
![]()
Woh to lepiej nie czuc tego bolu
Przy corce nie bolaly moxe pod koniec tylko a ta to calkiem inna ciaza hmmm dlateho ze chlopak hmmm nie wierze