Wronka199
Fanka BB :)
Przepraszam za moje zachowanie [emoji26][emoji26][emoji26] to juz sie nie powtórzyMusialas to napisac [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam za moje zachowanie [emoji26][emoji26][emoji26] to juz sie nie powtórzyMusialas to napisac [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
A nie można jej zrobić na patelni? Wtedy nie będzie nic surowego, ale może się mylę to poprawcie mnie![]()
Piękne te zdjęciato mi się np. Bardzo podoba [emoji16] z ciekawości popatrzyłam na internecie teraz jakie są zdjęcia![]()
może faktycznie skuszę się na taka sesje
muszę się obeznac cenowo
![]()
Dokladnie. Moja pani tez ma przesliczne sukienki [emoji13][emoji13] az ciezko bedzie wybrać [emoji1]
![]()
Do maja daleko chociaz dopiero co sie dowiedzialam o ciazy a to juz 16tc.... Leci szybko ten czasCzekamy na foto w maju
Mozesz chyba wybrac iles zdjec ... kazde z inna suknia, ja z poprzedniej mam 4 ubiory po dwa foto reszta mi nie przypadla
Mmm albo w piekarniku... Przecież wysoka temperatura zabija ustrojstwa [emoji39][emoji39][emoji39] ale mi smaka narobilyscie [emoji16][emoji16]A nie można jej zrobić na patelni? Wtedy nie będzie nic surowego, ale może się mylę to poprawcie mnie![]()
Ja bym zrobiła takie zdjęcia, ale komuś - sobie niestety nie zrobię, a mąż lustrzankę obsługuje tylko w trybie automatu (a obiektyw portretowy mam bez auto..)Jesli sie na tym znasz to tak. Ja nawet sobie porzadnego selfie nie umiem zrobic wiec wole isc do kogos doswiadczonego [emoji23]
![]()
A z kofeina ja tez pije ,ale ostatnio mnie lekarz opieprzyl ze za duzo kofeiny i kolejne kawy to ta nesca epasnie
![]()
Niewiem:/
Odkad dwa lata temu przeczytalam nie zjsdlam w ciazy bo niby ta krew chyba jest ... nirwiem czy gotujac pozbawja sie wszelkich bakteri ,,,, niewiem .....