Jola92
Fanka BB :)
Wrzucę jutro, bo to na kompie Ł, a on zabrał go do pracyE tam!
Poza tym nie o plik chodzi ale o jego zawartość merytoryczną
Wątek wyprawkowy już jest, można wrzucać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wrzucę jutro, bo to na kompie Ł, a on zabrał go do pracyE tam!
Poza tym nie o plik chodzi ale o jego zawartość merytoryczną
Wątek wyprawkowy już jest, można wrzucać
![]()
Link do: ELEGANCKA SUKIENKA CIĄŻOWA i po ciąży S/M linette taka mietowaSzalona!! Chwal sie jaka sukienka
![]()
I jaki rogalSzalona!! Chwal sie jaka sukienka
![]()
Bardzo ladna ale znając moje upodobania kolorystyczne to kupilabym czarna[emoji13][emoji13] cala szafę mam w ciemnej kolorystyce... Nie widze sie w kolorze badz tez zboczenie zawodowe
tez myslalam o czarnej ale wybralam jasna z dwoch powodow zeto bedzie lato i mam ciemne wlosyBardzo ladna ale znając moje upodobania kolorystyczne to kupilabym czarna[emoji13][emoji13] cala szafę mam w ciemnej kolorystyce... Nie widze sie w kolorze badz tez zboczenie zawodowe
![]()
Ja bede polowac na długie ze wzgl na ciut masywne nogi a też nie wiem czy nie beda spuchniete i z nadmiarem cellulitu wiec trzeba bedzie chowac [emoji13]tez myslalam o czarnej ale wybralam jasna z dwoch powodow zeto bedzie lato i mam ciemne wlosyuwielbiam sukienki
![]()
A co do wlosow to tez mam ciemne [emoji13][emoji13]tez myslalam o czarnej ale wybralam jasna z dwoch powodow zeto bedzie lato i mam ciemne wlosyuwielbiam sukienki
![]()
ja mam jedna taka dluga w paski musze ja odszukacJa bede polowac na długie ze wzgl na ciut masywne nogi a też nie wiem czy nie beda spuchniete i z nadmiarem cellulitu wiec trzeba bedzie chowac [emoji13]
![]()
Piekne i wygodne mam kilka i rowniez w paski [emoji13] ale jeszcze zapoluje na dluga spodnice. Na latp takie zwiewne kiecki jak najbardziej [emoji13]ja mam jedna taka dluga w paski musze ja odszukacnoo ja nie planuje w krotkich spodenkach chodzic bo cellulit mam juz na udach
dlugie suknie sa piekne
![]()
a wygoda to podstawaPiekne i wygodne mam kilka i rowniez w paski [emoji13] ale jeszcze zapoluje na dluga spodnice. Na latp takie zwiewne kiecki jak najbardziej [emoji13]
![]()