Poza tym oglądałam jak zwykle pinteresta w poszukiwaniu pomysłów 
I to np moje klimaty
I to np moje klimaty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brzmi przepysznieTe się zastanawiałam, co tu tak cicho
Ja dzisiaj bardzo sennie, oczy mi dosłownie leciały...
Ale potem wrócił mąż, zjedliśmy pół tortownicy ciasta i jest lepiej
Co do przepisu - tym razem nie mój, ale jak usłyszałam składniki, to musiałam przetestować, bo z prawdziwym ciastem ma niewiele wspólnego, a w smaku naprawdę dobre i bardzo zdrowe
Skład - kilka marchewek starych na drobnej tarce (no dobra, wrzuciłam do blendera), dwa małe jabłka starte na grubej tarce, 2-3 łyżki platkow owsianych (u mnie zmielonych), garść daktyli, rodzynki, trochę skórki pomarańczowej, odrobina proszku do pieczenia
1 jajko albo zastępnik (łyżka gorącej wody i zmielone siemię lniane)
Ja dałam płatki migdałowe, można dać orzechy, itd.
Ewentualnie jak ktoś chce bardziej słodkie to łyżka ksylitolu/cukru
Jak jest za dużo soku, to można trochę osscisnąć![]()
Wymieszać, piec 40-50 minut, 180 stopni, na papierze, i poczekać cierpliwie z wyciąganiem aż wystygnie
![]()
![]()
Bardzo ladna ale znając moje upodobania kolorystyczne to kupilabym czarna[emoji13][emoji13] cala szafę mam w ciemnej kolorystyce... Nie widze sie w kolorze badz tez zboczenie zawodowe
![]()
Łaaadna
Napisz koniecznie jak przyjdzie, jaka jakość itd
No i wrzuć linka do zakupowego, jeśli Ci nie przeszkadza, że pewnie jeszcze kilka forumek będzie chodzić w takiej samej[emoji14]
![]()
O matko ale sie usmialam. Mam apke dot. Ciazy i akurat czytalam mezowi co dzieje sie z dzidzia w 16 tyg itp. I doszlam do fragmentu gdzie byla informacja ze dzidzia juz robi siku srednio co 40 min... Mina mojego meza bezcenna hahaha " ale że w tobie sika? I co się z tym dzieje?" hahaha eh ci faceci[emoji173]
![]()
Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Z ta C spi sie rewelacynie ☺ tylkomaz nalega ns konkurecje pytona w lozku i jak sie zawine nie mozns sie dobrac do mnie a dzieci jak przyjda w nocy zdarza sie ze wyjde do toalety i juzjakis pelzak spi zwiniety w moja poduche
dotarła do mnie lampka do pokoju Maluszka[emoji16]
![]()
Też tak macie dziewczyny, że po przeczytaniu postów i powrocie do poprzednich stron okazuje się, że znajdujecie kilka, których wcześniej nie było?
Poza tym oglądałam jak zwykle pinteresta w poszukiwaniu pomysłów
I to np moje klimaty
![]()
Te lampki oglądałam dziś w leroy Merlin, o ile to dobrze napisałam. Te albo bardzo podobne. Nie pamiętam ceny. No taki plastiktakie też są fajne , ale cena wyższa i nie wiadomo co to za tworzywo sztuczne![]()
bo wiadomo jak z ta chibszczyzna jest
![]()
jakie piekneZobacz załącznik 837557 Zobacz załącznik 837558 Zobacz załącznik 837559
Patrzcie jakie ladnena poczatek zamowie chyba ta biala, chociaz sie jeszcze zastanowie, bo mam identyczna tylko szara
![]()