O rany co mnie czeka musxe nauczyc sie rysowac[emoji13][emoji13]
No chyba, że będziesz miała egzemplarze które same będą wyżywały się artystycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany co mnie czeka musxe nauczyc sie rysowac[emoji13][emoji13]
Ja mam w 21 tyg prenatalne już się umówiłam jak byłam w 13 tyg a generalnie tel umawiają od 18 tyg skończonego do 22 woec 19 tydz chyba jest ok
![]()
No dokladnie[emoji5] Ja jeszcze glupio wierzylam, ze dam rade popalac[emoji6]Hih popalanie to gorsze niz palenie
A tak czy siak wraca sie do palenia czy popalaniu![]()
Bo ma jakiś składnik (nie pamiętam jaki), który wnika do organizmu i nie jest zbyt zdrowy nawet bez ciąży. Mnie po tej odzywce bolały paznokcie.Dziewczyny któraś wspominała, że nie można używać odżywki do paznokci Eveline 8w1, czemu nie można?
Apropo kolek to moja przyjaciolka swoim dzieciom daje jakieś kropelki zapobiegawczo tylko nie pamiętam nazwy. Z tego co mowila ze kuzynka jej z Niemiec wysyłaI tego Ci zycze[emoji4] żeby wszystkie lipcowe dzieci były grzeczne, zdrowe i nie miały kolek[emoji16]
![]()
![]()
A NFZ to wszystko jasne teraz napewno będziesz miałaWlasnie tak to jest na nfz... Za 2 tyg prywatnie bede miala wiec usg bedzie porządnie wykonane
![]()
Oj fajnie, ze dzidzi tak szaleje[emoji5]Ja jeszcze bardzo zadko czuje ruchy.Dziś witam się z Wami dość leniwie. Jakaś taka byle jaka sie czujena dodatek wstałam z wieeeelkim brzuchem. Coś mnie ewidentnie wzdęło ale wyglądam na jakiś 7/8 miesiąc.. Masakra. Mam nadzieję, że po wizycie w WC przejdzie
Mały wariuje, Ł jak przykłada dłonie to czuje
Jutro uciekamy na weekend z miasta do teściów na wieś. Już nie mogę się doczekac az pójdziemy z Tekilą do lasu na dłuuugi spacer
Miłego dnia wszytskim Mamom
![]()
Miałam ale na mój egzemplarz żadne kropelki nie działałyApropo kolek to moja przyjaciolka swoim dzieciom daje jakieś kropelki zapobiegawczo tylko nie pamiętam nazwy. Z tego co mowila ze kuzynka jej z Niemiec wysyła
![]()
Jeśli mąż pali to możliwe, jeśli nie, to raczej udaje, że nie wieNo dokladnie[emoji5] Ja jeszcze glupio wierzylam, ze dam rade popalac[emoji6]
Chociaz mam kolezanke, ktora pali tyljo w pracy. W domu nie, maz nie wie, ze pali(nie wiem jak to mozliwe).
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017