reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobra kobiety, to już oficjalne! Mam brzuch taki duży że nie daje rady pomalowac sobie paznokci u stóp :D zabrałam sie za hybryde, to dałam rade tylko nałozyc baze i 1 warstwe na prawą stopę :D Siedziałam na kanapie z ta nogę pociągniętą z kolanem przy brodzie i niestety brzuch juz za bardzo przeszkadza i boli. Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D

Zrob tak jak aga robi i ja tez brzych do przodu nogi w bok
Ci prawda w 8 mscu juz nie dalam rady sama z nogami za duze 120 cm coruni [emoji13]

reklama
Ej. Ale w drug stronę- gdybym ja miała kogoś "tam" ogolić- byłabym przerażona że skaleczę:eek::errr::eek:
Tez bym sie bala no ale trening czyni mistrza [emoji13][emoji13] bede sama probowac jak nie dak rady bede wolac pomocy ale do tego jeszcze troche czasu

0d1ysek2w436ny0c.png

To ladnie jestes porozciagana [emoji13] ostatnio probowalam podniesc noge do gory ( chcialam mezowi pokazac jaka jestem wygimnastykowana) i niestety tego nie przewidzialam ze spodnie pekna... I skonczylam z popisywaniem sie [emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png
Trochę porozciagana jestem, to fakt (tzn szpagat, mostek czy kwiat lotosu robię od ręki, potrafię też np złapać się rękami z tyłu za kostkę, tzn zrobić coś w tym stylu co na zdjęciu, tylko bez łyżew, itd), ale kiedyś na imprezie też mi spodnie pękły jak się popisywałam
454f90da87d5e4e0ffeec6d075708fa2.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Trochę porozciagana jestem, to fakt (tzn szpagat, mostek czy kwiat lotosu robię od ręki, potrafię też np złapać się rękami z tyłu za kostkę, tzn zrobić coś w tym stylu co na zdjęciu, tylko bez łyżew, itd), ale kiedyś na imprezie też mi spodnie pękły jak się popisywałam
454f90da87d5e4e0ffeec6d075708fa2.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
O matko... Mi przy przedwczorajszym szpagacie pod prysznicem krocze o mało nie peklo i do dzisiaj boli... A co dopiero cos takiego! To maz pewnie zadowolony [emoji1][emoji1][emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Ja jestem tego zdania ze lepiej nie kusic losu. Moja znajoma popalala i pila 1 piwo raz na 2 tyg i dzidzia zdrowa. Ale ja bym sie bala... Nie kazdy ma takie szczescie. A znowu zyc cale zycie z wyrzutami sumienia nie usmiecha mi sie

0d1ysek2w436ny0c.png

Nie no ja tez nie , nawet przy kp nie siegam po piwo a co dopiero tamto...
sadze ze te palenie w ciazy kiedys dzueciom tak czy siak wychodzi
Moja mama palila majac 20 l I ciaze I ja co tarczyca chora ;/ ale dobra koboetka z niej byla taka mam pamiec

Właśnie zauważyłam u siebie to samo od 3 dni, jak podczas owulki, przezroczysta gęsta wydzielina jak białko z jajka, bezzapachowa. Ani mnie nic nie swędzi ani nie szczypie więc chyba to normalne :D
@Marika92 powiedz mi Ty dalej bierzesz prenatal uno czy teraz w 2 trymestrze coś innego? Bo Ty chyba też masz tą mutację MTHFR z tego co pamiętam i właśnie nie wiem czy przerzucić się już na coś innego? Bo w sumie kwas foliowy to już na tym etapie nie jest tak bardzo potrzebny? Chyba że mi się coś powaliło i Ty tego prenatalu uno nie brałaś to sorry :D

U mnie dzisiaj przepiękna pogoda, normalnie jakby połowa marca była, byłam na ponad godzinnym spacerze z kijkami nad morzem, cudownie aż się do domu wracać nie chciało i od razu człowiek inny humor ma jak trochę promieni słońca poczuł na twarzy :D

Powiedzcie mi jak Wam się widzi taka wanienka? Bo mnie wydaje się super :) Link do: Skip Hop Wanienka Wieloryb Moby Niebieski (235465) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ja biorę Prenatal classic i Prenatal DHA :)

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja nie lubię stwierdzenia, że ktoś pił lub palił i urodził zdrowe dziecko, bo to że teraz jest zdrowe nie znaczy, że nie ma wpływu na dalsze życie np.problemy z nauką lub jakieś choroby.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Dokl to napisalam
Niby jej lekarz mowil ze gorszy stres rzucanie pale nia w ciazy niz palenie! No I palila cala ciaze , corka zdrowa porod sn! Ale mozliwe ze wyjda choroby

Ja mam zglowy fajek juz nie lubie[emoji3]

reklama
Do góry