Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mleczko ostatnio jest często u mnieMnie właśnie naszło na słodkiepo obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No niby tak, ale ona po prostu nie chciała rzucić. Wtedy akurat na studiach pisałam pracę na temat skutków palenia w ciąży i tyle ile jej książek poprzynosiłam na ten temat to masakra, a jej się nawet przeczytać ich nie chciało. Myślę że nawet jakby lekarz powiedział co innego to i tak by nie rzuciła. Po prostu niektórzy nie umieją sobie odmówić przyjemności.Tylko że te 9 lat temu to pewnie tak uczyli lekarzy że tak jest bezpieczniej by nie rzucać od razu. Zresztą widać po wszystkim ze medycyna idzie do przodu i to co było standardem kilka. Lat temu teraz odchodzi do lamusa
Ja nie kupowalam wkladki. Rozkladalam na dnie wanienki pieluszke tetrowa zeby dzidzi bylo przyjemniej.Ja miałam taka wkładkę tylko przy zwykłej wanience i jakoś mi nie pasowała i ja wywalilam. Może u Ciebie się sprawdzi? Choć wanienka ladna[emoji4]
![]()
![]()
Mnie właśnie naszło na słodkiepo obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przewietrzysz się i nie będzie wyrzutów że coś słodkiego zjadłasNo nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek![]()
Robiłam tak samo.[emoji4] wanienke z tym ustrojstwem dostaliśmy.Ja nie kupowalam wkladki. Rozkladalam na dnie wanienki pieluszke tetrowa zeby dzidzi bylo przyjemniej.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mój to ostatnio do mnie mówił : mam nadzieję że pani się nie odchudza że ciągle waga pani leci. Bo u mnie już 7 kilo mniejNic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam
![]()