Szczescie1986
Fanka BB :)
dziewczyny od czego sa te tabletki ACARD,LUTEINA,ESTROFEM,MEDROL pytam bo u nas tego nie ma a ja musze wiedziec dlaczego to tak lykacie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja jutro zaczynam 7 tydzien ciąży. Coś mowila o sluzie ale nie zrozumialam jej.na uwolnienie pecherzykow do punkcji
a to ja nie wiem chyba cos ja pomylilam ale tak tak mi sie zdjae! dziewczyny zaraz mnie sprostujaAle ja jutro zaczynam 7 tydzien ciąży. Coś mowila o sluzie ale nie zrozumialam jej.
Wyslalam privGosiu a jak to u Ciebie wcześniej wyglądało? Tzn ile się zapłodniło? ( chyba że masz wolną chwilę to napisz mi proszę jak wyglądał u Was przebieg hodowli)
Z góry dziękuję![]()
Acard na rozrzedzenie krwi i lepsze ukrwienie endometriumdziewczyny od czego sa te tabletki ACARD,LUTEINA,ESTROFEM,MEDROL pytam bo u nas tego nie ma a ja musze wiedziec dlaczego to tak lykacie?
I to mnie dziwi po co Tobie to skoro juz w ciazy jestes....Ale ja jutro zaczynam 7 tydzien ciąży. Coś mowila o sluzie ale nie zrozumialam jej.
TakCzyli jesteś już szczęśliwą ciężarówką?