No, powiem, że zadowolony [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale teraz biedny, bo zakaz
![]()
Przynajmniej ma co chłopak powspominać..!
Dziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść.![]()
No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała
![]()
Blada jak.... (domyśl się
Mi kazdy mowi ze ladniejsza jestem niz przed ciaza [emoji13][emoji13][emoji13] na twarzy zero przebarwień krostek itp jak nigdy. Gladka i ladna cera [emoji13] oby tak dalej
![]()
Nic tylko być w ciąży
Ja ostatnio mialam ochote zwrocic uwage babie, ktora czaila sie z wozkiem zeby przejsc na czerwonym swietle, a ulica ruchliwa[emoji35]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O nieeee.... mam dreszcze jak coś takiego słyszę albo widzę
Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby grono dziewczynek się powiększyło!
Ja zawsze z lusterkiem, bo piersi przeszkadzały, przynajmniej "dolna część"...
Ostatnio wykorzystałam maszynkę męża, tzn ma dodatkowo trymer do zarostu, i krociutko trymerem.. Jest węższy, więc bardziej precyzyjnie, no i mniejsze ryzyko podrażnienia
A mąż jakoś przeżył [emoji23]
![]()
A wie??
Sory ale nie mogłam [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()