zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
A ja się przywitam w tez zimny porane. I nas mróz straszny ale za to pyszne śniadanko
gdzie ja to zmieszczą będę to jadła do 11 [emoji1] miłego dnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny bardzo boli mnie głowa jak lekarz pozwolił mi brać Apap na bol brzucha to na głowę tez mogę wziasc jedna tabletkę???
Można wziąć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale masz dobre śniadankoA ja się przywitam w tez zimny porane. I nas mróz straszny ale za to pyszne śniadankogdzie ja to zmieszczą będę to jadła do 11 [emoji1] miłego dnia![]()
![]()
Spokojnie mozesz wziazc. Apap i paracetamol to chyba jedyne przeciwbolowe ktore moga brac ciezarne.Dziewczyny bardzo boli mnie głowa jak lekarz pozwolił mi brać Apap na bol brzucha to na głowę tez mogę wziasc jedna tabletkę???
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie 0 nieśmiało sloneczko sie pokazuje,mam nadzieje ze nie bedzie lalo. A sniadanie...no no kochana pelen pakiet masz ,smacznego.A ja się przywitam w tez zimny porane. I nas mróz straszny ale za to pyszne śniadankogdzie ja to zmieszczą będę to jadła do 11 [emoji1] miłego dnia![]()
![]()
Wspolczuje,skad ja to znam. Tez mialam takie sny ze lepiej ich nie wspominac.Witam się piątkowo i deszczowo. :-)
Oj co za głupie sny miałam.![]()
Kochana ja jadlam tony slodyczy w 3 ciazy a urodzil sie chlopak[emoji39] w kazdej mialam inne smaki. A teraz mi obojetnie,czasem mam cisnienie na lody tylko.Wszyscy mówią ze jem jak na dziewczynkę A będzie chłopak prawdopodobnie [emoji2]
![]()
I chłopcy wyszli na słodko [emoji2]Kochana ja jadlam tony slodyczy w 3 ciazy a urodzil sie chlopak[emoji39] w kazdej mialam inne smaki. A teraz mi obojetnie,czasem mam cisnienie na lody tylko.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden na slono.... Jadlam wszystko solone zero slodyczy. A z drugim slodkie. Z oliwia hektoliktry kakao wypilam. Ale powiem ci ze cos jest z tymi smakami w ciazy i okresem plodowym. Bo bartek bardzo dlugo nie jadl slodkiego,wolal slone paluszki krakersy itd. Za to Mati od razu wszystko co zawiera cukier.I chłopcy wyszli na słodko [emoji2]
![]()
Ja teraz piję kakao litramiJeden na slono.... Jadlam wszystko solone zero slodyczy. A z drugim slodkie. Z oliwia hektoliktry kakao wypilam. Ale powiem ci ze cos jest z tymi smakami w ciazy i okresem plodowym. Bo bartek bardzo dlugo nie jadl slodkiego,wolal slone paluszki krakersy itd. Za to Mati od razu wszystko co zawiera cukier.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom