reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja się przywitam w tez zimny porane. I nas mróz straszny ale za to pyszne śniadanko
1517553144-7f164d123a369da4-aaaaaa.jpeg
gdzie ja to zmieszczą będę to jadła do 11 [emoji1] miłego dnia

m3sxskjoy7l8ehmb.png

reklama
Dziewczyny bardzo boli mnie głowa jak lekarz pozwolił mi brać Apap na bol brzucha to na głowę tez mogę wziasc jedna tabletkę???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spokojnie mozesz wziazc. Apap i paracetamol to chyba jedyne przeciwbolowe ktore moga brac ciezarne.
A ja się przywitam w tez zimny porane. I nas mróz straszny ale za to pyszne śniadanko
1517553144-7f164d123a369da4-aaaaaa.jpeg
gdzie ja to zmieszczą będę to jadła do 11 [emoji1] miłego dnia

m3sxskjoy7l8ehmb.png
U mnie 0 nieśmiało sloneczko sie pokazuje,mam nadzieje ze nie bedzie lalo. A sniadanie...no no kochana pelen pakiet masz ,smacznego.
Witam się piątkowo i deszczowo. :-)
Oj co za głupie sny miałam. :errr:
Wspolczuje,skad ja to znam. Tez mialam takie sny ze lepiej ich nie wspominac.

Mam pytanie czy u którejś z was występuje konflikt serologiczny??? Powinnam się martwić? To nasze 1 dziecko ale ponad 4 lata starań

m3sxskjoy7l8ehmb.png

I chłopcy wyszli na słodko [emoji2]

3jgxskjo51j6485i.png
Jeden na slono.... Jadlam wszystko solone zero slodyczy. A z drugim slodkie. Z oliwia hektoliktry kakao wypilam. Ale powiem ci ze cos jest z tymi smakami w ciazy i okresem plodowym. Bo bartek bardzo dlugo nie jadl slodkiego,wolal slone paluszki krakersy itd. Za to Mati od razu wszystko co zawiera cukier.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeden na slono.... Jadlam wszystko solone zero slodyczy. A z drugim slodkie. Z oliwia hektoliktry kakao wypilam. Ale powiem ci ze cos jest z tymi smakami w ciazy i okresem plodowym. Bo bartek bardzo dlugo nie jadl slodkiego,wolal slone paluszki krakersy itd. Za to Mati od razu wszystko co zawiera cukier.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz piję kakao litrami☺️

Do góry