reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wow, super efekt [emoji4] ja zaczynałam z wagi 120kg i dietą i ćwiczeniami zgubiłam 32 a teraz ciąża więc po ćwiczeniach ale nawyki z diety zostały dlatego mam nadzieję że dużo nie przytyję [emoji4] Narazie mam jeszcze 1kg na minusie, teraz pewnie zacznie coś iść do przodu [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ogólnie to gratulacje ja bym sama nie dala rady cierpiała na kompulsywne obrzarstwo samej schudłam 11 kg ale wpadłam w anemia 7.5 w miesiąc i zjebe od lakarza dostałam ze w anoreksja wpadnę

3jgxskjo51j6485i.png

reklama
Przeciez nie bedziemy sie wkupywac w laski i prosic o przyjecie :D jak dziewczyny w ciagu dwoch miesiecy tak sobie zaufaly i sie zaprzyjaznily to musimy to zrozumiec :)
A dziewczyny ktore dolaczyly tak duzo pozniej bo az w styczniu to najwyzej zalozymy swoja grupe prywatna. Ale nie widze sensu, tutaj mamy mozliwosc pisania ze wszystkimi i jest fajnie :) :D
Niestety cię zmartwie. Można mieć tylko jeden zamkniety. To samo przechodziłam na styczniowych. Myśmy były na zamkniętym a nowe też chciały mieć i niestety dopóki my nie zrezygnowałysmy to one nie mogły go mieć. Ale nie wiem o co się tak obruszać. Jak już pisały dziewczyny tam mamy tylko kilka swoich zdjęć i zdjęć dzieci. I w sumie to tyle.

Kurcze czekam i czekam na telefon z rejestracji z terminem usg prenetalnego polowkowego i doczekać się nie mogę mam nadzieje ze dziś zadzwonia..

reklama
I chłopcy wyszli na słodko [emoji2]

3jgxskjo51j6485i.png
Nie masz się czym martwić. Też mamy konflikt. Co 3mce robi się badanie na odczyn coombsa. Czy nie ma przeciwciał. Gdyby były to podają zastrzyk z immunoglobuliny. Ale..w pierwszej ciąży jest małe ryzyko. Po urodzeniu mi dali taki zastrzyk. Bo córka ma grupę męża. I to też ma chronić. Póki co badanie wyszło ok. Generalnie nie ma czym się martwić. :-)

Do góry