koniecznie napisz, jak już przetestujeszNawet miekka mysle ze przyjemnie by sie na niej spalo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
koniecznie napisz, jak już przetestujeszNawet miekka mysle ze przyjemnie by sie na niej spalo![]()
Z moim zapalem to do jesieni 2019 [emoji23][emoji23]po połogu bierzemy się za ćwiczenia, i znowu na jesieni będziemy laski![]()
to może jakiś salon z bielizną, gdzie maja dobry brafitting? dobrze dobrany rozmiar to podstawaNo nie ma ale jeśli chodzi o staniki to ciezko mi znalezc wygodne [emoji3]
![]()
e tam, do jesieni 2018, damy radę!Z moim zapalem to do jesieni 2019 [emoji23][emoji23]
![]()
Zalezy ile ma sie do zrzucenia. Ja mam jeszcze pozostalosci z ciazy spozywczej i na ta chwile jakies 15 kg do zrzucenia wiec moze dluzej zajace tam, do jesieni 2018, damy radę!
dobrzekoniecznie napisz, jak już przetestujesz![]()
ok, to może zająć nieco dłużej, ale "nie rezygnuj z celu dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu - czas i tak upłynie"Zalezy ile ma sie do zrzucenia. Ja mam jeszcze pozostalosci z ciazy spozywczej i na ta chwile jakies 15 kg do zrzucenia wiec moze dluzej zajac
![]()
Ale wozek juz upatrzonymilego dnia
![]()
po połogu bierzemy się za ćwiczenia, i znowu na jesieni będziemy laski![]()