Bawcie się dobrze [emoji106]Jestesmy juz w trasie[emoji5] Pozdrawiamy[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bawcie się dobrze [emoji106]Jestesmy juz w trasie[emoji5] Pozdrawiamy[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Staram sie i zamierzam siezrelaksowac wczesniej ;D dobrze ze wizyte mam z samego ranaNo to myśl o pozytywachzobaczysz w czwartek Malucha , dowiesz się może jaka płeć no i będzie nowe zdjęcie do rodzinnego albumu [emoji16] a łożysko na pewno trochę się podniosło bo czytałam, że razem z macica idzie do gory
![]()
tak i bedziemy kontrolowac ruchyWydaje mi sie, ze stres bedzie mniejszy jak bedziemy czuly codziennie ruchy.
Na pewno bedzie dobrzeposlucha i sie podniesie dla dobra dzidziusia ❤
Ja po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
BJa po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
witam czy można nie śmiało dołączyć do Was? Jestem Natalia termin mam na 29.07 prawdopodobnie będzie to synek ;-)
jakie piękne ubranka!a w szczególności sukieneczka;-) ja tez po cichu liczyłam na corcie ale wyszedł chłopak ,juz mam jednego synka 2letniego;-)
Gratuluję córeczkiJa po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
Witajwitam czy można nie śmiało dołączyć do Was? Jestem Natalia termin mam na 29.07 prawdopodobnie będzie to synek ;-)