reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie dam rady nadrobić. Wróciliśmy z wypadu w góry, weszliśmy na Klimczok (tzn ja 2/3 przejechałam kolejka :D ) Super było :) Nawet było sporo śniegu :)
IMG_20180203_111348.jpg

Załączniki

• IMG_20180203_111348.jpg
    IMG_20180203_111348.jpg
    368,1 KB · Wyświetleń: 323
reklama
Gratuluje coruni ubranka sluczne typowo dziewczece.

Dokladnie jest tak jak mowisz, lekarz jak nie ma oewnosci na 100 to nie chxeplci ujawniac. U mnie wstepnie babeczka.....no ale zawsze moze cos wyrosnac.Przekonam sie 1 marca.
Tak bylo u mnie z najmlodszym ze do 30 byl dziewczynka a tu usg w szpitalu i jajka na monitorze.

Dzis mam dzien lenia serio. D przyjechal 3h wczesniej z pracy wzial prochy i spi. Tak go polamalo.
Dzis bedac u rodzicow poruszony byl tat wlasnie plci. I mama mowila ze pewnosc bedzie dopiero po porodzie ,bo pamieta jak z Matim bylo. Tata zas mowil ze imie Nadia mu nie pasuje bo jak tu zdrabniac....ze Nikolka ladniejsze.

Co do witaminy d. To moja lekarka zlecila mi ja brac codziennie,do tego mam acard ,clexane, do jutra mam brac jeszcze 3×furagine,1×wit.c oraz zuravit.
Zdrobnienie od Nadii to Nadusia :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dokladnie jest tak jak mowisz, lekarz jak nie ma oewnosci na 100 to nie chxeplci ujawniac. U mnie wstepnie babeczka.....no ale zawsze moze cos wyrosnac.Przekonam sie 1 marca.
Tak bylo u mnie z najmlodszym ze do 30 byl dziewczynka a tu usg w szpitalu i jajka na monitorze.

Dzis mam dzien lenia serio. D przyjechal 3h wczesniej z pracy wzial prochy i spi. Tak go polamalo.
Dzis bedac u rodzicow poruszony byl tat wlasnie plci. I mama mowila ze pewnosc bedzie dopiero po porodzie ,bo pamieta jak z Matim bylo. Tata zas mowil ze imie Nadia mu nie pasuje bo jak tu zdrabniac....ze Nikolka ladniejsze.

Co do witaminy d. To moja lekarka zlecila mi ja brac codziennie,do tego mam acard ,clexane, do jutra mam brac jeszcze 3×furagine,1×wit.c oraz zuravit.
Ja mam nadzieję, że jak będę w czwartek 17 plus 1 a później na polowkowych to będzie już pewność... [emoji16] wiem, że różnie to bywa ( moja siostra w 39tc dowiedziala się,że jednak chłopak [emoji39]) dla mnie masakra... Dobrze, że nie robiła pokoju dziecku bo ja to mam już dalekosiezne plany [emoji16] i wolę je pozmieniac niż zrobić a tu kicha [emoji16] u mnie nie wchodzą w grę neutralne kolory

f2w39n7303c24ozn.png

A jeszcze od Nadii jest Nadinka

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Fajna ja ostatnio tak sie gapilam na wozek bo tez okazje trafilam [emoji12]
1517680159-407b0ccef35af1ef-aaaaaa.jpeg

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Juz wozek zakupilas? Bardzo ladny podobaja mi sie takie kolory,a jak okazja to grzech nie brac. To raki 3w1 czy 2w1?

1517679287-6db9ccb2a7a8fa43-aaaaaa.jpeg

Udało mi się za bardzo okazyjną cenę kupić kołyskę [emoji4] siedzę dziś i się na nią patrzę [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Piekna. Mi tez na poczatek sie marzy taka,ale nie wiem co lepsze taka czy kosz mojzesza. Mam jeszcze kolyske po dzieciakach,jest ona u nas w rodzinie od 40 lat i tata powiedzial ze ja odnowi tylko.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry