reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1517679287-6db9ccb2a7a8fa43-aaaaaa.jpeg

Udało mi się za bardzo okazyjną cenę kupić kołyskę [emoji4] siedzę dziś i się na nią patrzę [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jaaaka słooodka [emoji7]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No, z grubsza nadrobiłam :D
A tak w ogóle to też niedawno wróciłam do domu... Ustalenia odnośnie kuchni, wybór uchwytów, zakupy do garderoby (prowadnice do szuflad, pantofraf, drążki na ubrania itd :D)
A potem trochę innych zakupów, np kupiłam sobie kijki do nordic walking :O
Skoro nie mogę na razie biegać, to chociaż z kijkami spróbuję pospacerować ;)
Zobaczymy, jak mi pójdzie ;)
Plus parę innych, ale głównie budowlane....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kinga ja tez dziś zrobiłam zdj bo kupiłam sukienkę sobie na moja imprezę za tydz i ciekawe jak za miesiąc bedzoe [emoji33][emoji23]
1517683336-c03795797b87e3f0-aaaaaa.jpeg

P.s sorry za syf [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Ślicznie wyglądasz. Ty to masz taką fajną kuleczkę przed sobą a ja mam taki bardziej rozlany ten brzuch bo mi dużo ciąża w biodra idzie

Kinga ja tez dziś zrobiłam zdj bo kupiłam sukienkę sobie na moja imprezę za tydz i ciekawe jak za miesiąc bedzoe [emoji33][emoji23]
1517683336-c03795797b87e3f0-aaaaaa.jpeg

P.s sorry za syf [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
To nie syf tylko niekontrolowany porzadek[emoji6] slicznie wygladasz i brzunio swietnie sie prezentuje w sukience
Ciekawe jak będę wyglądać w 9 miesiącu [emoji5]️
Kinia rosniecie .....sliczny domek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry