reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny tak patrzę na wadze zakupy i normalnie zazdroszczę;) ja jeszcze nic nie kupiłam. Kompletnie nic;) a to już 20 tydzień;) mam nadzieję że już po polowkowych zacznę trochę;) tak mnie już korci...

16udqqmzazbcxcef.png

Kup biała czapeczke :) bedziesz szczesliwsza :)

reklama
@Jola92 nie zadroszcze przezyc. Brzmi to naprawde strasznie. Dobrze, ze juz teraz czujesz sie lepiej.
Ja dzis tez dojadalam to co wczoraj zrobilam. Zrazy wolowe w sosiku, kasza bulgur i buraczki na cieplo z maslem i smietana. Dla M do pracy mam jeszcze na jutro odlozona porcje. Zostal mi tez kapusniak jeszcze. Jutro cis trzeba bedzie ugotowac. Mam cukinie i moe jutro zrobie placuszki cukiniowo-ziemniaczane. Wieki nie jadlam.

@JustMe55 , w ciąży chyba nie można żadnych masaży...
Myślicie,że zapalenie zatok mogło zrobić krzywde Dzieciątku? :(

Można jak najbardziej, po I trymestrze najlepiej i z ominięciem kluczowych punktów takich jak np. Odcinek lędźwiowo krzyżowy. Fizjoterapeuta na pewno będzie się znał :tak:

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny !
@Jola92 wspolczuje bardzo,mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy.Duzo zdrowka !
U mnie dzis dzien sprzatania, wyrzucialam niepotrzebne rzeczy i powoli robie miejsce na rzeczy dla dziudziusia:)

Odnosnie rozkow z minky dla maluszkow to ogladalm na tej stronie kiedys i bardzo mi sie spodobaly, fajna posciel tez maja. Wklejam link Link do: amumu - rożki niemowlęce

Ostatnia edycja:
Do góry