reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :) Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :)
Wstalam tak pozno :( a mialam isc na badania do szpitala, zapisac sie do laryngologa.. Eh
Pol nocy nie spalam. Albo katar meczyl i siku. Albo co przysnelam to sie budzilqm z placzem.. Glupie sny..

Do mojej jeszcze 2 tygodnie...

A do mojej rowniotki tydzien ❤❤❤

Ja stosowałam, wczoraj na wizycie pytałam sie dr czy mogę brać witaminę c na przeziębienie, a dr powiedział, że lepiej jak wezmę pre.na.len

Ja pilam syrop, naeet dobry ale krople do d. Nic nie pomogly. W sumie co ja sie dziwie, na ten noj katar to nic nie pomoglo od pol roku. :D

reklama
Ja panikara nie jestem, ale jak się dziecko urodzi to nie wiem czy nie będę nadopiekuncza [emoji39] bo łatwo się mówi gdy się swoich dzieci nie ma [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No właśnie :D zobaczymy w lipcu :D chociaż ja już się widzę :D

Dzień Dobry :) Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :)
Wstalam tak pozno :( a mialam isc na badania do szpitala, zapisac sie do laryngologa.. Eh
Pol nocy nie spalam. Albo katar meczyl i siku. Albo co przysnelam to sie budzilqm z placzem.. Glupie sny..

A do mojej rowniotki tydzien ❤❤❤

Ja pilam syrop, naeet dobry ale krople do d. Nic nie pomogly. W sumie co ja sie dziwie, na ten noj katar to nic nie pomoglo od pol roku. :D

Te sny są czasami na prawdę straszne :/

Ja liczę na to, że we czwartek lekarka pozwoli mi odstawić duphaston, bo od 9 tc biorę... jak mi lekarka powie, że dziewczynka to spadnę chyba z kozetki :D
Śniło mi się dziś, że lekarka pobierała mi cytologię u mnie na stole w kuchni i usg mi też robiła :D

Ja mam brac duphaston do 16tc. Czyli do soboty. Ale dzisiaj musialam otworzyc nowe opakowanie bo braklo mi 6tabletek. I spytam go czy brac do konca.

Fajny sen :D nie daleko na wizyte mialas :D

reklama
Do góry