kinga30
Fanka BB :)
No w 38 tydzień wejdę 28 czerwcaDokładniejuż do lipca coraz bliżej chociaż Ty do czerwca nie
także dacie radę na pewno

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w 38 tydzień wejdę 28 czerwcaDokładniejuż do lipca coraz bliżej chociaż Ty do czerwca nie
także dacie radę na pewno
Stan szyjki można ocenić na podstawie USG, ale tylko jeśli jest to USG dopochwowe. Jak ja miałam tak nisko łozysko wczesniej, to własnie ostatnio robiła mi usg dopochwowe żeby zobaczyć czy napewno nic sie z szyjką nie dzieje. Dokładnie wszystko tam obejrzała. A potem usg przez brzuch zeby pooglądać dzidzię.Tego nie wiem. Moze dziewczyny Cie uspokoja, ze rzeczywiscie widac i jest okej.
Super, cieszę się bardzo, to dzisiaj razem stres przechodziłyśmyMaluszek zdrowyma 240g nie wiem jaki jest długi [emoji14] ale wszystko pięknie było widać
sisiaka dalej ma hehe
20.02 idę na połówkowe a 6 marca kolejna wizyta
także jestem spokojna
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No w 38 tydzień wejdę 28 czerwcadzisiaj już liczyłam, że od jutra zostanie mi jeszcze 20 tygodni do końca
![]()
Maluszek zdrowyma 240g nie wiem jaki jest długi [emoji14] ale wszystko pięknie było widać
sisiaka dalej ma hehe
20.02 idę na połówkowe a 6 marca kolejna wizyta
także jestem spokojna
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też mam nadzieję, że już u wszystkich spokojnie do końcaNo ja mam nadzieję , że będzie u nas wszystko ok i już bez " niespodzianek "będziemy do lipca brzuszkowac)
Oj takNo wkoncuno czyli ekipa chłopaków nie zmienna
![]()