reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Melduję że my już dzisiaj po wizycie :) Potwierdziło się z prenatalnych że będzie dziewczynka :) Pokazywał mi jej wargi sromowe ale ja oczywiście nic tam nie widziałam hehe Ogólnie Liliana (myślę że to imię już zostanie) bardzo szybko rośnie, termin porodu zmienił mi się z 18 lipca na 13 więc chyba będzie duża po tatusiu :D Mózg się ładnie prawidłowo dzieli, serce pięknie bije, są wszystkie paluszki, można więc w spokoju czekać miesiąc na połówkowe :)
Super, że wszystko ok :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Mam normalnie co 4 tygodnie :) ale wpadła mi wizyta z połówkowych :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
a to połówkowe robisz gdzie indziej?

Ja tak w kwietniu chce się zabrać, większość sobie zamówię w smyku więc nie muszę biegać po sklepach ☺️
Ja dla siebie to już w marcu zacznę ogarniać bo juz w kwietniu na trochę mnie połoza a dla maleństwa jeśli dalej będzie dziewczynka to sporo mam tylko to typowo zimowe dlatego muszę przejrzeć i tez jakoś w kwietniu pokupowac żeby już w maju byc spokojna :)

Ja dla siebie to już w marcu zacznę ogarniać bo juz w kwietniu na trochę mnie połoza a dla maleństwa jeśli dalej będzie dziewczynka to sporo mam tylko to typowo zimowe dlatego muszę przejrzeć i tez jakoś w kwietniu pokupowac żeby już w maju byc spokojna :)
Ja to lubię dla dzidzi żółte, zielone kolory więc tak będę kupować ☺️ w zasadzie neutralnie. Już mam dużo rzeczy wybranych tylko zamówić ☺️

reklama
Do góry