• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja siostra pracuje w croppie i dziś właśnie mi napisała żebym przyjechała bo ma dla mnie spodnie jogery (czy jak to sie pisze) na sznurku także chyba takie same :D
Sprawdź może to te :D były trzy kolory :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja dziś czuję że mam super moce :D Zrobiłam już 2 prania, rozładowałam zmywarkę, pościerałam kurze, potańczyłam z odkurzaczem a przed chwilą umywałam podłogę. No i zaraz po pobudce zdążyłam być w sklepie, wracać się do niego po worki na śmieci i przygotowac produkty do obiadu(robię dziś tortille z warzywami( Ł dorzucę kurczaka) i sosem :) Chyba służy mi poranne wstawanie zamiast spanie do oporu :)
Ja też dziś robię tortille [emoji16][emoji16][emoji16] ale oprócz warzyw to jeszcze kurczak [emoji16][emoji16] już zakupy zrobiłam , nadganiam forum i lecę robić [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tylko ze widzisz co to za zalamanie? Ze zdradzil zone? Nie wiadomo Jak mu pomoc

Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek

A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane

16udyx8di9hvrs5t.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry