Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Tylko chyba trochę daleko mamy do siebie
No , ale na frytki z majonezem zawsze warto hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko chyba trochę daleko mamy do siebie
Hmm to dziwne... ile za niego zapłaciłaś? Bo ten na posiew kosztuje coś koło 6-8złNo wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku
O to racjaNo , ale na frytki z majonezem zawsze warto hahaha![]()
Ja jak miałam 8 lat to sama do domu po szkole wracalam bo miałam dwie ulice7 lat ma moja córka. Wiecie jak teraz jest, siostrzenica pewnie wgapiona w telefon i świata nie widzi, a corce pewnie jakieś bajki włączyła. Poki co dzwonilam i jest ok.
Miałam dokładnie to samoA wiem, że kiedyś były "inne czasy" itd, ale mając 7 lat sami wracaliśmy ze szkoły, a część miała pracujących rodziców, więc sami wracali, i radzili sobie przez kilka godzin... Będzie dobrze, nie martw się [emoji106]
![]()
WitajJestem nowa moja druga ciaza ktora okropnie znosze teraz rwa kulszowa mnie dopadla do tego hustawka nastrojow jakas masakra
Właśnie nie pamiętam bo sporo kupiłam w aptece ale pisze na nim sterylny ,zadzwonię jutro do laboratorium ibaaoytam czy dobry żeby dwa razy nie hezdzicHmm to dziwne... ile za niego zapłaciłaś? Bo ten na posiew kosztuje coś koło 6-8zł
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też na posiew dostałam zwykły tylko z czerwoną zakrętką i dodatkowo w folii. Z tego co kojarzę to na posiew musi być po prostu sterylny.No wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku