reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje wyniki przed jutrzejsza wizyta b.dobre. tylko hemoglobina wynosi 11.9 takze lekko poniżej normy. I tak pozno mi zaczela spadac, w pierwszej ciazy duzo szybciej.
Jutro wizyta i mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Nadal najbardziej sie martwie szyjka...
Bedzie dobrze!! Jesteś zabezpieczona !! Ale ja też przed każdą wizytą bardzo się stresuje!!

reklama
O matko dobrze, ze wysoko nie miał, ze tak mogl wyjść
Dokładnie... Bo teraz mieszkamy na czwartym a w oknach i drzwi balkonowych nie mamy zamkow

f2w39n7303c24ozn.png

Ja skakałam do basenu(na podwórku stał takie ogromny basen a ja sie przebudziłam i tam chciałam skakać) Ł dorwał mnie w ostatnie chwili, 2 razy obudziłam sie w piżamie na klatce schodowej przy tablicy ogłoszeń, w tym raz obudziłam się na klatce schodowej bloku obok. Jak już byłam w ciąży, byłam sama w domu zrobiłam sobie drzemkę i obudziłam sie w momencie gdy wrzeszczałam, przez uchylone drzwi do mieszkania. Wiadomo na korytarzu wszystko się niesie ale chyba wszyscy byli w pracy :D
Szaleństwo z tym basenem... Nie wiem czemu ludzie niektórzy lunatykuja i czemu mój nagle przestał [emoji39] mam nadzieję, że dziecko tego po nim nie odziedziczy

f2w39n7303c24ozn.png

Wlasnie nie wiedziałam czy ten z plytka czy z czerwona nakretka D. Kupil ten najwyzej kupie z czerwona nakretka jeszcze i zaniose jutro 2 probki do laboratorium. Musze zrobic posiew bo bakterii ponad 29 000 i krwinki czerwone tez sa. I za tydzien znow wizyta. Ehhhhhh. Z dobrych wiesci to taka ze dzieciol sie tak wiercil ze miala problem zbadac tetno(robi przez usg i widzialam jak bryka)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że z dzidzia wszystko dobrze , kurczę ale Cię dorwaly te bakterie biedaczku :/

Szaleństwo z tym basenem... Nie wiem czemu ludzie niektórzy lunatykuja i czemu mój nagle przestał [emoji39] mam nadzieję, że dziecko tego po nim nie odziedziczy

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też lunatykowalam gdzieś do 25 roku życia. Teraz tego już nie robię (chyba). Zdarzało mi się budzić w dziwnych miejscach, ale na szczęście w obrębie domu :) Najgorsza była pełnia :) Mój syn nie chodzi na szczęście, ale gada przez sen.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry