reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, u nas produkcja oponek w toku ;) piekne kształty, bo dzieci same wycinaja ;)
IMG_20180207_184934.jpg

Załączniki

• IMG_20180207_184934.jpg
    IMG_20180207_184934.jpg
    120,8 KB · Wyświetleń: 271
reklama
@Zulson gratuluję córeczki ;)

@madzia0902 zazdroszczę :( też chcę nad morze :o

Ja pierdziele... Mam dziś wilczy apetyt.. Mam nadzieję że jutro już tak nie będzie.. :o jestem przerażona ile dziś jem i że co chwile myślę o jedzeniu... Coś na zmniejszenie apetytu żeby nie stać nie bańką??

Swoją drogą, kiedy robi się ten test na glukoze??

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja rzeczy do higieny kupuję na koniec i po jednej paczce. Moja przyjaciółka sie obkupiła pieluchami, chusteczkami i kremikami do ciałka i wszystko pooddawała bo mały był uczulony
Ja też zawsze tak robiłam. Jak do Kacpra tez mialam tylko jedna paczke pampersów a potem jak byly dobre i nie uczulaly to maz dokupił zapas. A jak nie to przez internet z Rossmann a mozna zamówić przywiozą do domu☺️

@Zulson gratuluję córeczki ;)

@madzia0902 zazdroszczę :( też chcę nad morze :o

Ja pierdziele... Mam dziś wilczy apetyt.. Mam nadzieję że jutro już tak nie będzie.. :o jestem przerażona ile dziś jem i że co chwile myślę o jedzeniu... Coś na zmniejszenie apetytu żeby nie stać nie bańką??

Swoją drogą, kiedy robi się ten test na glukoze??

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mam to samo... Co chwilę mam na coś ochotę i ogólnie na dużo rzeczy mam ochotę... Na raz [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Troche mnie uspokoilas bo czeka mnie glukoza... I ciagle mam wymowke by nie isc ale skoro mowisz ze do przezycia to dam rade. Chociaz zawsze wolalam zastrzyki niz cos wypić...

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Można wziąć cytryne ze sobą i trochę sobie wcisnąć. Bo mi pielegniarka powiedziała. A ja nie wiedziałam i nie wzięłam; )

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png

reklama
Do góry