Tylko strasznie słodka jest. Mnie już tak gryzlo w gardło że szokTroche mnie uspokoilas bo czeka mnie glukoza... I ciagle mam wymowke by nie isc ale skoro mowisz ze do przezycia to dam rade. Chociaz zawsze wolalam zastrzyki niz cos wypić...
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko strasznie słodka jest. Mnie już tak gryzlo w gardło że szokTroche mnie uspokoilas bo czeka mnie glukoza... I ciagle mam wymowke by nie isc ale skoro mowisz ze do przezycia to dam rade. Chociaz zawsze wolalam zastrzyki niz cos wypić...
![]()
No właśnie na to samo... Np dziś taki mix, rano kanapki z szynką, do tego oliwki tak dla urozmaicona, później zaraz po tym jabłko i mandarynki, po tym zupa szpinakowa ze śmietanką na to sok pomarańczowyJa mam to samo... Co chwilę mam na coś ochotę i ogólnie na dużo rzeczy mam ochotę... Na raz [emoji16][emoji16]
![]()
SuperW brzuszku plywa zdrowiutki Leon z pokaznym siusiakiem
Ja rano dwie kromki jedna z dżemem a druga z pasztetem i dwie kiwi [emoji16][emoji16] później tortille bez mięsa (same warzywa) później loda a później znów tortille, ale wrzuciłam kilka kawalkow kurczaka... A teraz zupkę chinska (leżała sobie z miesiąc albo dwa i w końcu był jej moment)[emoji16][emoji16] więc jem i jem, ale już jeść dziś nie będę [emoji16] jestem już na szczęście najedzona [emoji16]No właśnie na to samo... Np dziś taki mix, rano kanapki z szynką, do tego oliwki tak dla urozmaicona, później zaraz po tym jabłko i mandarynki, po tym zupa szpinakowa ze śmietanką na to sok pomarańczowypóźniej kawałek ciasta czekoladowego, po tym żeberka ziemniakami i surówką... Niedawno znów jadłam jabłko i na to kalarepe i kilka żelek i na to rafaello a jeszcze pewnie nie skończyłam
i pewnie coś ominęłam [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Takie w kartonie pewnie te chusteczki 7 opak chyba zielone :-) ?często na nie promocja jest bo czasem kupuje dla synka
Ja w poprzedniej ciąży też już dużo wcześniej miałam zapas mokrych chusteczek bo moja mama miała manie kupowania ,jak synek się urodził to już miałam ponad 20 opakowań w zapasie i kilka opakowań pampersow 2 .Ale teraz wiem ze dobrze mieć takie zapasy bo potem jak się dziecko urodzi to już wszystko będzie pod ręką ;-)
Tez kiedyś tak robiłam z cytryną ale mimo to i tak lepiej nie było jak dla mnieMożna wziąć cytryne ze sobą i trochę sobie wcisnąć. Bo mi pielegniarka powiedziała. A ja nie wiedziałam i nie wzięłam; )
![]()
![]()
I wrzucają normalnie do kibelka?Wiecej nie bede kupowala chusteczek, moze ze dwa opakowania tych z bawelnatak wrazie czego gdyby tamte nie spasowaly. A jesli by tak bylo to na pewno sie nie zmarnuja, brat i mama uzywaja ich zamiast papieru toaletowego
![]()
Chyba chcesz być u nas na forum rekordzistką ze skończona całą wyprawka[emoji16]
![]()
No bo takim tempem do 25tc będziesz miała wszystko i co dalej [emoji16] nudno będzie [emoji16][emoji16]Hahanieee. Tylko tak sie nakrecilam na to wszystko
cieszy mnie to ale przystopuje troche do wtorku
![]()