kinga30
Fanka BB :)
Ja biorę witaminy, 3 razy magnez i 3 razy nospe no i duphaston ale ja mialam ciaze z problemamiBierzecie witaminy i jeszcze magnez osobno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę witaminy, 3 razy magnez i 3 razy nospe no i duphaston ale ja mialam ciaze z problemamiBierzecie witaminy i jeszcze magnez osobno?
AchaJa biorę witaminy, 3 razy magnez i 3 razy nospe no i duphaston ale ja mialam ciaze z problemami
Ja biorę sporadycznie tylko w razie potrzeby jak narazie bo też chcę najpierw zapytać lekarza ale zauważyłam że na wszystko mi pomaga czy po ciężkim jedzeniu czy bol glowyBierzecie witaminy i jeszcze magnez osobno?
Ja też mam wtedyI ja na 15:00
Jestem jednak dziwna... Ketchup robię sama, a jak ostatnio pokazałam mężowi skład ketchupu z pudliszek (25% to cukier...), to stwierdził, że jednak muszę mimo ciąży zrobić zapas do słoiczków..Mi też [emoji5] a ketchup np najbardziej lubię z kotlina
Słodkisen - bawełna, cienka, ale dość przyzwoitej jakości, po praniu nadal wygląda tak samo, szwy ok, itd. Za tą cenę moim zdaniem wartoA ja wlasnie czuje az za bardzo i wszystko bym chciala juz kupic ;D mama i K mnie sprowadzaja na ziemie co jakis czas bo tylko o dziecku i wyprawce moglabym trajkotac![]()
Ale Ci dobrzeja sie wyspac nie moge od kilku miesiecy, najpierw od kataru a teraz w dodatku od latania do lazienki 4/5 razy w ciagu nocy
![]()
Mam tak samo, nawet jak leze tak mi sie zdarza
Znam ta stronetylko jaki material
![]()
Mi kieleckiprzez Was chce mi sie cukini i teraz jeszcze frytek z majonezem ;(( a mam robic spagetti bo tez mi sie chce
( hahah. Trzy obiady najlepiej gotowac
![]()
Super, takie, jak powinny być [emoji106]![]()
Uff [emoji2][emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
E tak, myśmy zawsze sikali do małego słoika - łatwiej było trafić [emoji23]
Ja też czasem gadam, ale tylko jak jestem bardzo zmęczona i ktoś mnie obudzi.. Za to mama prawie codziennie jak ją budzę (tak, budzę mamę, bo budzika albo nie słyszy albo wyłącza, a mnie się tak łatwo spławić nie da [emoji23])Ja też lunatykowalam gdzieś do 25 roku życia. Teraz tego już nie robię (chyba). Zdarzało mi się budzić w dziwnych miejscach, ale na szczęście w obrębie domuNajgorsza była pełnia
Mój syn nie chodzi na szczęście, ale gada przez sen.
![]()