reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam że tak wpadam ni z gruszki ni z pietruszki, ale ostatnio ciężko mi Was nadgonić :(

Chciałam Was prosić o poradę bo może któraś z Was ma podobnie...

Od kilku tygodni miewam bóle górnej części brzucha (czasem z obu stron, a czasem z lewej lub prawej). Te bóle występuja tylko wieczorami i to bez względu na to co jem w ciagu dnia... :(

Poradźcie proszę skad te bóle? :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi też [emoji5] a ketchup np najbardziej lubię z kotlina
Jestem jednak dziwna... Ketchup robię sama, a jak ostatnio pokazałam mężowi skład ketchupu z pudliszek (25% to cukier...), to stwierdził, że jednak muszę mimo ciąży zrobić zapas do słoiczków.. ;)

Btw, spróbuję was nadrobić, ale.. 200 postów? :O
Ja w tym czasie tylko chwilę w kuchni byłam... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja wlasnie czuje az za bardzo i wszystko bym chciala juz kupic ;D mama i K mnie sprowadzaja na ziemie co jakis czas bo tylko o dziecku i wyprawce moglabym trajkotac :D

Ale Ci dobrze :D ja sie wyspac nie moge od kilku miesiecy, najpierw od kataru a teraz w dodatku od latania do lazienki 4/5 razy w ciagu nocy :(

Mam tak samo, nawet jak leze tak mi sie zdarza :o

Znam ta strone :) tylko jaki material:p

Mi kielecki :D przez Was chce mi sie cukini i teraz jeszcze frytek z majonezem ;(( a mam robic spagetti bo tez mi sie chce :(( hahah. Trzy obiady najlepiej gotowac :D
Słodkisen - bawełna, cienka, ale dość przyzwoitej jakości, po praniu nadal wygląda tak samo, szwy ok, itd. Za tą cenę moim zdaniem warto

0d1yrjjgtd95fou3.png

MAJONEZ- mniej czytaj ,wiecej jedz- bedziesz szczesliwsza;)
Co do pojemnika, za moich dzieciecych lat sikalo sie do wyparzonej butelki po syropie- konia z rzedem temu kto trafil i nie zrobil sobie przy tym urynoterapi rak [emoji14]

E tak, myśmy zawsze sikali do małego słoika - łatwiej było trafić [emoji23]

Ale ostatnio w luxmed dostałam skierowanie od gina na badanie moczu i z rejestracji probowkę na próbkę... Ja pier... Następnym razem jak dostanę taką, to zrobię zdjęcie... Probowka prawie jak na krew, średnica 1,5cm.... No comment... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja też lunatykowalam gdzieś do 25 roku życia. Teraz tego już nie robię (chyba). Zdarzało mi się budzić w dziwnych miejscach, ale na szczęście w obrębie domu :) Najgorsza była pełnia :) Mój syn nie chodzi na szczęście, ale gada przez sen.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też czasem gadam, ale tylko jak jestem bardzo zmęczona i ktoś mnie obudzi.. Za to mama prawie codziennie jak ją budzę (tak, budzę mamę, bo budzika albo nie słyszy albo wyłącza, a mnie się tak łatwo spławić nie da [emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry