reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny które aplikują sobie luteline,czy jak wkladacie ja to macie uczucie że pochwą jest spuchnięta tu na początku ? Właśnoe nie wiem czy miałam tak od początku czy dziś się doszukalam znowu czegoś!/ Już się boje ;(
@taycia chyba ty miałaś podobny problem,i ci lekarz kazał ci robić?

Wydaje mi sie,ze taka jest wlasnie pochwa. Spuchnieta, ciasna :-) nic sie nie denerwuj. Na pewno nic sie nie dzieje !

Gratuluje mamuskom coreczek i synusiow,

Nie zdazylam was jeszcze nadrobic,ale mam nadzieje,ze wszystko jest ok.

DO uslyszenia.

reklama
Dziewczyny a wy jak macie? Czujecie że tam wszystko jest ponstaremu czy opuchnięte chodzi mi dokładnie o ten przód jak się wklada luteline ?

Dziewczyny a wy jak macie? Czujecie że tam wszystko jest ponstaremu czy opuchnięte chodzi mi dokładnie o ten przód jak się wklada luteline ?

Nie używam luteiny ale jak się podmywana to już mam opuchnięte i wargi i środek j to czuje

16udyx8di9hvrs5t.png

Wrecz obrzmiale, mocno ukrwione. Lekarz ostatnio o tym mowil, bo boli mnie badanie we wzierniku i sie go pytalam. Normalne w ciazy :)

Co tu tak pusto dzisiaj?

Ja idę spać... Wczoraj przez te plamienie zasnęłam o 3, a o 5 standardowo pobudka, a 2h to trochę mało ;)
Może chociaż dzisiaj się wyśpię bez "dodatkowych atrakcji"....

Dobranoc [emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie :p już mi ślinka cieknie :p

Materiał nic nie gorszy od tych z Pepco :) nie jakiś cienki. Jak za niecałe 20 zł to super, szkoda tylko że rozmiar nie jest mniejszy.

Pychota :D zrobie jutro takie na patelni z cebulka :D albo na grilu domowym

A rozmiarowka zanizona czy o co chodzi ?

Ja widze z wierzchu ze jest opuchnieta, cala.. A w srodku pewnie tez, K mi juz kiedys powiedzial ze jest cslkiem inaczej niz przed ciaza. Ciasno, miekko :D
Wiec to chyba normalne :p

reklama
Co tu tak pusto dzisiaj?

Ja idę spać... Wczoraj przez te plamienie zasnęłam o 3, a o 5 standardowo pobudka, a 2h to trochę mało ;)
Może chociaż dzisiaj się wyśpię bez "dodatkowych atrakcji"....

Dobranoc [emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Miłej Nocy :) ja mam twardnienia brzucha, czasem takie delikatne skurcze. Ale to z glupoty i nerwow :// poleze troche poogladam bo dzisiaj wszystko na wysokich obrotach po 5 tygodniach leżenia do gory brzuchem i tez sie klade :)

Do góry