Sprawa rozwiązanaMożesz się zarazić półpaścem (drugi rzut ospy) ale czy jest to niebezpieczne dla maleństwa to nie wiem.

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawa rozwiązanaMożesz się zarazić półpaścem (drugi rzut ospy) ale czy jest to niebezpieczne dla maleństwa to nie wiem.
Zanim doszłam do tego posta to zdążyłam odpisaćSprawa rozwiązananie będzie mojego chrześniaka u rodziców, był tylko na chwilę wczoraj, dziś już nie jutro też nie więc myślę że spokojnie mogę jechać
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przeszłam to w poprzedniej ciąży gdzie ciągle się o ta ospe bałam. A teraz jak już słyszę wysypka to mam przed oczami rumień zakazny albo bostonka przy czym to pierwsze gorsze
@malina_11 co u Ciebie ? Bo widze, ze nadrabiasz strony ale chyba jestes tak z 200 do tylu![]()
Ja pod tym względem jestem straszna panikarą, ale trochę mam powody, bo mam w rodzinie takie osoby co im katar, kaszel i inne rzeczy nie przeszkadzają odwiedzać ciężarnaCzyli widzę że też wszystkie jesteśmy takie przerażone tymi chorobami ..
Pewnie 50m2 także jak na pierwsze wystarczyFajne a ile metrow?
![]()
Ja pod tym względem jestem straszna panikarą, ale trochę mam powody, bo mam w rodzinie takie osoby co im katar, kaszel i inne rzeczy nie przeszkadzają odwiedzać ciężarna
Można?! Można!Pewnie ze tak, ja mam 53 i 3 dziecko w drodze
![]()
Ludzie sa nieodpowiedzialni strasznie i bardzo mnie to przeraza.Ja to nie wiem czy mialam ospę bo mialam malo krost wyglądały niby jak ospowe ale ze bylo malo to lekarka nie miala pewnosci. Moje dzieciaki nie mialy. Moja Marysia miała tylko 3 dniowke w zeszłym rokuWiesz ja też ... Bo niestety w pierwszej ciąży spotkałam się z kumpela jak byłam w pl a Ona mówi mówi że jej dzieci mają ospe to ja aż zdebialam no i po 2 tyg dostała i Ona ...ja przechodziłam w dziecinstwie i pamietam bo bardzo ciezko ja zniosłam .. Ale i tak drzalam ...A po 3 tyg okazało się że mojemu synkowi przestało bic serduszko ... niewiadomo dlaczego , ale kontakt z tą kolezanka mam mocno ograniczony i nadal czuje do niej żal chociaż wcale nie było stwierdzone że gdzieś bezobjawowo też to złapałam i dostało się do dziecka i że to było przyczyną ale...