Najprościej farba, pędzel i kilka godzin.... Ewentualnie szablonTakie drzewo na ścianie marzy mi się
Ja jeszcze nie wiem, co będę miała na ścianie, ale coś na pewno wymyślę
No i mimo wszystko to jest zależne trochę od płci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najprościej farba, pędzel i kilka godzin.... Ewentualnie szablonTakie drzewo na ścianie marzy mi się
Dobrze, że jutro juz sprawdziszCześć ranne ptaszki
Ja jeszcze leze, ale za niedlugo sie zbieram z K na male zakupy ale pozniej leze do jutra do wizyty. Skurcze jako takie przeszly ale boli ciagle lewy jajnik. Taki klujacy ciagnacy skurcz jajnika.. Jak leze czasem zapulsuje ale przy chodzeniu lub jak zle siade to czasem az mnie zgarbi..
Myslicie ze to normalne ? Czy szyjka sie skraca ? Tak boje sie jutrzejszej wizyty..
Zawsze jak K przyjedzie to ja musze w szpitalu lezex i biedny po 5 tygodniach sam siedzi pozniej pare dni i zaraz jedzie spowrotem![]()
Najprościej farba, pędzel i kilka godzin.... Ewentualnie szablon
![]()
Dobrze, że jutro juz sprawdzisz
Dzisiaj odpoczywaj jak najwięcej, bo poki nie sprawdzisz lepiej nie ryzykowaćSprobuje sie wcisnac od razu o 15 jak lekarz przyjdzie. Dam znam po wizycie na pewno
To wyobraź sobie co się u mnie dzieje po 4 tabletkach rano i 4 wieczorem... czasem jak wodospad [emoji2] oczywiście od razu lecę do ubikacji bo myślę, że to jakaś krew czy coś.. nie wiem czego nie dają mi dwóch tabletek po 100mg tylko cztery po 50 [emoji57]Daj znac jak wizyta
Co do luteiny, tak wyplywa mi pol dnia dziadostwo [emoji6]
![]()
No nieźleWitam się i ja.
Wczoraj rzeczywiście mało napisałyście , zaledwie 340postow heh
Wczoraj byliśmy u znajomych a dzisiaj urodziny u szwagierki :-) więc dzień szybko zleci...
Nasza córka ma juz narzeczonego po wczorajszym spotkaniu![]()
Mój mąż jest bardziej uzdolniony plastycznie więc zajmie się tym na wiosnę :-)Najprościej farba, pędzel i kilka godzin.... Ewentualnie szablon
![]()