Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

@Just&yna ze stanikiem do karmienia poczekaj, nie ma sensu teraz kupować, bo biust jeszcze na pewno Ci się zmieni = urośnie. Taki stanik to jednak większy wydatek, a i podczas samego karmienia zmienia się rozmiar jak się laktacja ustabilizuje, więc moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas już teraz.No właśnie jakaś dziwna ta rozmiarowka tych stanikow...
Ja wczoraj kupiłam stanik w esotiq ...dwa rozmiary wiekszy i jeden w obwodzie niż dotychczas...nie mówiąc już ze nie potrzebowałam już takiego push upa....
Więc muszę się rozejrzeć za takim stanikiem do karmienia ...Ale gdzie i jaki rozmiar?Bo one chyba inaczej wypadają niż takie normalne?
![]()
No właśnie jakaś dziwna ta rozmiarowka tych stanikow...
Ja wczoraj kupiłam stanik w esotiq ...dwa rozmiary wiekszy i jeden w obwodzie niż dotychczas...nie mówiąc już ze nie potrzebowałam już takiego push upa....
Więc muszę się rozejrzeć za takim stanikiem do karmienia ...Ale gdzie i jaki rozmiar?Bo one chyba inaczej wypadają niż takie normalne?
![]()
U mnie na USG w 20tc Mała była ułożona "podluznie glowkowo" tak mam w opisie. I chyba na razie tak sobie siedzi.Staniki i koszulki do karmienia z Lidla mam juz sprawdzone i polecam! Są dobre jakościowo.
Ubranka w moim wypadku wydają się mieć zawyżoną rozmiarówkę.
Mam tez dokladnie ten sam zestaw kołdry i poduszkę, bo kupowałam w poprzedniej ciąży, ale oddałam. W prawdzie wyciagnelam je do uzytku dopiero kilka miesięcy temu, ale wedlug mnie byla bardzo sztywna i nie wiem jak to ujac - "nie tulila" w snie i kopnieta w jednym miejscu cala schodzila z dziecka :/ Dla mnie sprawdzila sie koldra z IKEI.
Ja ruchów az tak czesto nie odczuwam. Tudziez swiadomie nie zwracam na nie uwagi. Moze kilka kopniec na dzien. Nie przejmuje sie tym, bo akurat to jest na tym etapie jeszcze OK.
A wiecie jak ulozone są Wasze dzieci? Niby jeszcze maja duzo czasu na przekrecenia. Moja tydzien temu byla nozkami w lewą pachwinę a glową pod prawym zeberkiem.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom