Hej Dziewczyny, podczytuje Was ciagle (o dziwo, udaje mi się na bieżąco [emoji16]), ale jakoś ciężko mi się przemóc, żeby coś napisać

) kończę już 22 tydzień, jak ten czas pędzi.. jak szalony... kupuję powolutku ciuszki dla naszej małej (chyba

) Zuzi, czekam właśnie na przesyłkę z Anglii. Jak tylko dostanę to wrzucę fotki. W poniedziałek juz polowkowe usg [emoji50][emoji50] mam nadzieję, że dzidzia zdrowa... Zuzię czuję już mocno, widać na brzuchu jak szaleje. Tylko jakoś tata nigdy nie może na te harce trafić

jakaś przewrazliwiona jestem i przez to często kłócę.się z moim P. [emoji45] ale od dziś mamy wolny weekend, córcia Mira pojęchała na weekend do taty, więc mamy czas dla siebie. Na jutro mój luby zaprosił mnie na randkę [emoji7] co prawda przekładamy ją od miesiąca, ale może w końcu się uda... zaczęliśmy ogarniać sypialnie. Do tej pory spaliśmy w salonie, pokój przeznaczony na sypialnie był graciarnio-suszarnią. Teraz mamy tam łóżko, w przyszłym tygodniu zamówimy łóżeczko. Jutro P. zamontuje karnisz,.kupimy komodę i będzie super

planuje kupić też naklejki na ścianę nad łóżeczko. Cieszę się, że mam swój kącik, gdzie mogę teraz spokojnie cZytać książki kiedy mój luby gra w Ps4 [emoji13]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom