Artemida90
Fanka BB :)
Leniwa niedziela. Za 5 dni pierwszy monitoring w tym cyklu. Już pare dni biorę zastrzyki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekanie jest straszne. Wierzę, że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki! Ja też teraz jestem na tym etapie. Trochę się martwię bo w 8 d.c. miałam pęcherzyk 3.3 cm a 12 d.c. 4.06 cm, ale widac bylo pęknięcie i lekarz twierdzi, że owulacja była bo jest płyn (niestety) w otrzewnej. Strasznie bolał mnie brzuch, do tego mdłości. Kazał brać ibuprom. Od wczoraj wieczora mam dziwne kłucie lewego jajnika. Martwię się, że coś nie tak. Zrobiłam też domowy test moczu i wyszło z niego, że mam infekcje dróg moczowych więc wzięłam urosept. Sama już nie wiem.
A skąd się o tym dowiedziałaś?? Zawsze słyszałam, że nospa jest bezpiecznym lekiem, a tu taka niespodzianka.Paulinasz, po stymulacjach jajniki często świrują. W 5 cyklu stymulacji miałam już dość, bo przez 3/4 każdego cyklu wiecznie mnie coś bolało. A najczęściej właśnie jajniki.
Super, że owu była [emoji4][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Artemida, faktycznie paracetamol lepszy, jednak na początku nie ma co szaleć. Trzeba brać to, co skuteczniejsze. Jak ciąża potwierdzona jest, dopiero restrykcyjnie można, a nawet trzeba, podejść do tematu.
Dla mnie szokiem było ostatnio, jak się dowiedziałam, że nospa jest dla płodu bardzo niebezpieczna. Wczesniej brałam jej dużo, teraz nie biorę wcale.
![]()
FAKT. Po stymulacji ma się już dosyć. Ciągle coś boli, jak nie jedno, to drugie, albo wszystko. Ważne jednak, że to normalne.Paulinasz, po stymulacjach jajniki często świrują. W 5 cyklu stymulacji miałam już dość, bo przez 3/4 każdego cyklu wiecznie mnie coś bolało. A najczęściej właśnie jajniki.
Super, że owu była [emoji4][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Artemida, faktycznie paracetamol lepszy, jednak na początku nie ma co szaleć. Trzeba brać to, co skuteczniejsze. Jak ciąża potwierdzona jest, dopiero restrykcyjnie można, a nawet trzeba, podejść do tematu.
Dla mnie szokiem było ostatnio, jak się dowiedziałam, że nospa jest dla płodu bardzo niebezpieczna. Wczesniej brałam jej dużo, teraz nie biorę wcale.
![]()