Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Piękny bobas A jaki uśmieszek az się sama usmiecham
![]()
Ja miałam a synek włoski miał długie .Tak się tylko złożyłoJa w żadnej ciąży zgagi nie miałam a dzieciaki z wlosamii to Marysia długie miała
![]()

Mozliwe ze żołądek przesunął sie do gory bo mały zaczął dawac o sobie mocniej znacZgaga i wloski to tylko gadka naszych babć. Zgaga powiazana jest z hormonami i przesunieciem zoladka w gore.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Siedze juz i czekam. Zaraz ja.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jeśli zgaga pojawia się dosyć często to powinno się wyeliminować napoje gazowane, herbaty ,soki z kartonów ,mocno doprawione jedzenie, po jedzeniu siedzieć nie odrazu leżeć tak wyczytałam ostatnio w internecie, i rzeczywiście jak tak robię to zgaga nie jest tak uciążliwa jak wcześniej :-)ale pewnie na każdego nie będzie to działać ,jak to ze wszystkim bywaMozliwe ze żołądek przesunął sie do gory bo mały zaczął dawac o sobie mocniej znac
Hej dziewczyny ja dzis zas bylam na zakupach zakupiłam zaś ciuszkow malutkiemu jutro mam badanie prenatalne juz sie nie moge doczekać.synus dziś juz porzadnie daje o sobie znać.i od paru dni meczy mnie okropna zgaga zaczyna sie popołudniu ale to ponoć tak zgaga męczy jak dziecku zaczynaja włoski rosnąć
To zalezy od lekarza. Sa tacy u mnie w miescie ze za wypisanie recepty na stale leki (np. tabletki anty) kasuja nawet 30 zl.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki [emoji16]Jao 19
na takim badaniu jest samo usg przez brzuszek? nie mam pojęcia a jadę do obcego lekarza i to ponad 80 km
![]()
Dzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)