Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hmmm, dwa mogą być?
![]()
Ale jak będzie ktoś inny chętny, to chętnie się podzielą
![]()
Ohhh jak bliźniaki wyglądają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, dwa mogą być?
![]()
Ale jak będzie ktoś inny chętny, to chętnie się podzielą
![]()
Koleżanka chodziła na jogę dla ciężarnych o bardzo sobie chwaliłaDziewczyny , co myślicie o fitness w ciąży ? takie specjalnie organizowane zajęcia dla babek w ciąży? może być fajne
?
Duży chłopak [emoji16] takim tempem za chwilę pół kg [emoji16]Jestem po połówkowychsynuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe
rączki, nóżki wszystko na miejscu
oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dokładnie może dzidzia tego potrzebuje i daje Ci znaki że wielki czas zacząć się oszczędzać mamusiu![]()
U mnie na ostatnim usg też nie było nawet czego zdjęcia robić [emoji16] tylko płeć i nogę zgieta w kolanie [emoji16]Oj ciężko z ładnymi bo synek uparty i nie chciał pozować... Ale co widziałam to moje hehecoś może wybiorę [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mam się oszczędzać a Ona tam w brzuszku szaleje![]()
Ja też mam, u mnie wszelaka chemia - płyny do płukania tkanin (zapach... nawet jak mama wypierze u siebie, to...), świeczki zapachowe itd.
Ja zaczynam głównie kaszleć, niektórzy reagują bardziej kichaniem, katarem, lzawieniem oczu itd.
Nie zaczeliscie czegoś używać nowego? Płyn do podłóg, płyn do płukania, proszek, perfumy, itd?
![]()
no ja dziś niestety albo stety mogę pochwalić się tylko przyrodzeniem mojego synkaU mnie na ostatnim usg też nie było nawet czego zdjęcia robić [emoji16] tylko płeć i nogę zgieta w kolanie [emoji16]
![]()
Może zamawiała - często firmy robią promocje, była np "paczuszka dla maluszka", ale 1 sztuka na osobę, więc można było zamówić np dla rodziców, siostry itd, i mieć dwie
Ale - jeśli siostra przygarnela kociaka, to na pewno jest mniej "zaopatrzona" niż burasiątka ze zdjęcia (niedługo będzie 10 lat u mnie), i zabawki czy lakocie się jej przydają.... [emoji15]
![]()
To rodzeństwo z jednego miotuOhhh jak bliźniaki wyglądają)