lili78
Fanka BB :)
Też jestem, ale chora znów. I przeprowadzamy się na większe mieszkaniebo tu jednak z bąblem i że ja pracuję w domu nie zmieścimy się na dwóch pokojach
![]()
![]()
Dużo zdrowka[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też jestem, ale chora znów. I przeprowadzamy się na większe mieszkaniebo tu jednak z bąblem i że ja pracuję w domu nie zmieścimy się na dwóch pokojach
![]()
![]()
Ja jestem caly czas, podczutuje, ale malo sie udzielam, bo obiecalam sobie zluzować gacie![]()
Jeszcze nie spisuj cyklu na straty. Bo w najmniej spodziewanym miesiącu się udajeJa tez miałam taki plan ale jutro powinnam dostać @ bo wczoraj była ostatnia dawka dupka i dziś mimo wszystko troszkę smutno tak , ze to kolejny cykl nieudany...
Jeszcze nie spisuj cyklu na straty. Bo w najmniej spodziewanym miesiącu się udaje![]()
TuleOj nie mam nadziei na ten cykl... trudno[emoji4]
Ale mnie sumienie gryzie. Zrombałam dzisiaj mojego młodego na rehabilitacji, bo trzeci dzień mi nie chce ćwiczyć tylko siedzi w kącie i popłakuje. Dostał karę i reprymendę. Serce mnie bolało jak na niego krzyczałam, ale musiałam go doprowadzić do porządku, bo nie po to tam jeździmy, żeby bąki zbijał. Przemyślał i obiecał poprawę. Zobaczymy jutro czy wziął sobie do serca mój monolog.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Ja czekam na @ i mam nadzieje, ze dziś przyjdzie bo inaczej przyszły cykl spisać muszę na straty... męża nie będzie w tygodniu kiedy będzie owulacja[emoji24][emoji24][emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niestety przy przyjmowaniu CLO owulacja nie jest taka prosta do przewidzenia. Występuje róznie, nie tak jak przy naturalnej. U mnie ostatnio byla w 12 dc a tym razem w 16dc. Więc nie nastawiałabym sie na konkretny dzień tylko zaplanowała wizytę u gina na monitoring![]()