reklama
kinga30
Fanka BB :)
To nawet początek weekendu pracowityDobra, dziewczyny, ja po kolacji i mimo piąteczku siadam jeszcze do pracyMiłego wieczoru!
Agatka29
Właśnie mało miałam skurczy,na późniejszym etapie mnie łapały ale lekarz twierdzil że to normalne a te miałam luteinę magnez i tylko tyleW piatek mam. Jak nie zapomne to zapytam.
A Ty w pierwszej ciazy, oprocz niewydolnej szyjki, mialas tez skurcze?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Ania a tobie id którego tygodnia skracała się sYjka w pierwszej ciąży ?Ja przetrzymałam do końca na pessarze+luteinie+nospie. Jednak wycofali fenoterol z jakiegoś powodu. Nie wiem, chyba dalej podają w szpitalu w kroplówce, tam lepiej można panować nad objawami niepożądanymi.
Naszło mnie wieczorem na nałożenie sobie hybrydy na moje mini paznokietki
ale dziś młodzian się chyba pcha bo brzuch boli... I do tego chyba jakieś wzidęcie mam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

27.06.17 Anastazja [*]
G
gosc12
Gość
Przy czym pracujesz ?Dobra, dziewczyny, ja po kolacji i mimo piąteczku siadam jeszcze do pracyMiłego wieczoru!
kinga30
Paznokcie bardzo ładneNaszło mnie wieczorem na nałożenie sobie hybrydy na moje mini paznokietkiale dziś młodzian się chyba pcha bo brzuch boli... I do tego chyba jakieś wzidęcie mam
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
G
gosc12
Gość
Ja tak bezpiecznie się czuje z duphastonemJa z tą nospa się tak jakoś bezpieczniej czułam
A zostały mi dwie tabletki i mam odstawić. I tak brałam o dwa tygodnie dłużej żeby opakowanie skonczyc. Z chęcią bym brała do 30tygodnia
martaaa515
Mi mówili w szpitalu że też działa rozkurczowoKinga ta luteina przeciwskurczowo tez dziala? Myslalam, ze ona spelnia funkcje tylko do momentu kiedy lozysko sie do konca nie wyksztalci.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
G
gosc12
Gość
ŁadneNaszło mnie wieczorem na nałożenie sobie hybrydy na moje mini paznokietkiale dziś młodzian się chyba pcha bo brzuch boli... I do tego chyba jakieś wzidęcie mam
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: