Moni17.06
Fanka BB :)
u mnie - 7
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....
Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie - 7
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....
Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...
![]()
FajnieBranża filmowaMuszę nadrobić zaległości po chorobie.
Właśnie poprawiłam swojego posta, bo chyba jeszcze zaspana ;/ właśnie pamiętałam że pisałaś że w 35 tyg a dzisiaj jak się czujesz ?Nie donosznej jeszcze 35 tydzień to byl od 25 tygodnia zaczely mi sie skurcze wlasnie po jelitowce tylko wtedy miałam tragiczne wymioty odwodniona trafiłam do szpitala.
Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolalWłaśnie poprawiłam swojego posta, bo chyba jeszcze zaspana ;/ właśnie pamiętałam że pisałaś że w 35 tyg a dzisiaj jak się czujesz ?
Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolalmam nadzieję, ze to koniec sensacji
a co do szyjki to mi w obu ciążach tak z zaskoczenia poszła. Z Marysia też do dnia terminu nic, jeszcze jak mnie lekarz przyjmował do szpitala to mowil, że jeszcze nie urodze bo rozwarcie małe a na drugi dzień juz było przez noc sie skurcze rozbujaly . I jeszcze tętna poszukac nie mogli
![]()
Podejrzewam, że i tak moje dziecię wyjdzie jak chce oby nie za szybkoO jejku to się nastresowalas( oby tym razem spokojnie. P
Podejrzewam, że i tak moje dziecię wyjdzie jak chce oby nie za szybko![]()