• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

:(
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....

Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...

0d1yrjjgtd95fou3.png
u mnie - 7 :( ale niestety musze i tak wyjsc z domu :( nosz wsciekla jestem ...

reklama
Właśnie poprawiłam swojego posta, bo chyba jeszcze zaspana ;/ właśnie pamiętałam że pisałaś że w 35 tyg a dzisiaj jak się czujesz ?
Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolal☺️ mam nadzieję, ze to koniec sensacji☺️ a co do szyjki to mi w obu ciążach tak z zaskoczenia poszła. Z Marysia też do dnia terminu nic, jeszcze jak mnie lekarz przyjmował do szpitala to mowil, że jeszcze nie urodze bo rozwarcie małe a na drugi dzień juz było przez noc sie skurcze rozbujaly . I jeszcze tętna poszukac nie mogli

Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolal☺️ mam nadzieję, ze to koniec sensacji☺️ a co do szyjki to mi w obu ciążach tak z zaskoczenia poszła. Z Marysia też do dnia terminu nic, jeszcze jak mnie lekarz przyjmował do szpitala to mowil, że jeszcze nie urodze bo rozwarcie małe a na drugi dzień juz było przez noc sie skurcze rozbujaly . I jeszcze tętna poszukac nie mogli

O jejku to się nastresowalas :(( oby tym razem spokojnie. P

Dzień dobry dziewczynki . Ja miałam dziś taka ciężka noc że...co chwilę jakiś nowy koszmar mi się śnił , a na końcu jakieś pogrzeby ,trumny i domy pogrzebowe :( już niekładę się spać bo aż się boję co by mi się kolejnego śniło . Do tego pobolewa mnie brzuch , wczoraj jak wstawalam to mnie tak mocno zabolało a potem już wieczorem jak chciałam zmienić stronę na lewą do spania to znów ten ból . Mam nadzieję , że nic złego się nie dzieje . Życzę spokojnego weekendu I udanych wizyt :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry