• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

ja kupilam jedna tez rozmiar M (tam jest tabelka ponizej zdj z rozmiarami) tylko do szpitala najwyzej dokupie jeszcze ogolnie w domu nie lubie pizam zawsze spie w bluzce i majtkach przy corce spalam w staniku bawelnianym miekkim w nocy tylko odpinalam i karmilam
A to nawet nie zauważyłam tej tabelki, coś mi kiepsko idzie to mierzenie :D już zostawię M. Może i lepiej żeby nie była obcisła

reklama
U mnie było ostatnio trochę chorowania niestety. Gardło, żołądek (wymioty, biegunki) gorączka. Ścisła dieta + orsalit bez przerwy dowadniająco i sytuacja powoli się prostuje, ale ja jeszcze nie wstaję za bardzo. Większość dnia jestem osłabiona i leżę. Na wadze mam - 1kg do stanu sprzed ciąży. Trzeba to powoli nadrabiać.

Jedyna pozytywna rzecz to, że jestem właśnie po połówkowym USG. :-)

Nasz zaplanowany, zgodnie z instrukcjami z internetu :,-) (kalendarz chiński, ponad pół roku przed poczęciem zmieniona dieta bogata w sód i potas, sex dzień przed i w dzień owulacji, odpowiednia pozycja itd...) i upragniony syneczek okazał się DZIEWCZYNKĄ :-)

Teraz trzeba się jakoś powoli do tego przyzwyczaić, że będziemy mieli parkę i jakoś wszystko ogarnąć :-)
O to gratuluje coreczki! Obys szybko doszla do siebie po tym chorowaniu!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A to nawet nie zauważyłam tej tabelki, coś mi kiepsko idzie to mierzenie :D już zostawię M. Może i lepiej żeby nie była obcisła
A ja się zastanawiam jaki rozmiar sukienki kupić czy 42 czy 44 i nie wiem.
Bez tytułu.png

Ja mam w biuście póki co 97cm, w talii to nie wiem w sumie a w biodrach jakoś 108cm myślicie, że lepiej 44? Tym bardziej, że sukienka ma być prawdopodobnie na majową komunię. W ogóle to talię powinnam mierzyć w najszerszym miejscu brzucha czy jak?

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    1,8 KB · Wyświetleń: 230
No, niestety, stolica. Może od września uda się do państwowego, byłoby taniej, ale szansę małe. Ja tam uwielbiam swoją pracę, chyba bym pracowała nawet, gdyby wszystko szło na żłobek ;p

no tak ja teez lubie swoja prace i pewnie tez bym placila ale ku...wa tyle kasy a ja tu juz w glowie sie kloce sama ze soba ze 490 to ta duzo....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry