Elodia
Fanka BB :)
@oliwka_11 ja teraz pracuje z samymi facetami to teksty codziennie lecą niezłe :-)
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Było by świetnie gdyby nie to że do biedronki lidla itp mam 15 km![]()
Cześć kochana! Pewnie, że pamietamy, strasznie Cie tu brakuje
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ślinotok!Zasnę dziś szczęśliwa![]()
A sorry pier**lę gofry, bardziej mi się chce mc flurry!Hmmmm przed ciaza tez tak myslalam. A teraz mc flury chodza za mna. Oj tam zaden zboczuch z ciebie a zdrowa kobieta.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć kochana! Pewnie, że pamietamy, strasznie Cie tu brakujeCo tam u Laury i M? Bo co u Ciebie już przeczytałam. Wierzę w to że tym razem uda sie szybciej
Tęksnimyyyyy :*
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ślinotok!
A sorry pier**lę gofry, bardziej mi się chce mc flurry!
Ja już jem drugiegoWłaśnie tak a miałam już dziś nic słodkiego nie jeść ale ciul z tym idę po lody![]()
Ja mam dwie biedronki niedaleko siebie i Lidla tak samo blisko. W dodatku na osiedlu mam ryneczek ze świezymi warzywkami i trzy żabki. No i nocny. Jak juz będę w ciazy znowu to przynajmniej jak mi sie slodkiego zachce w srodku nocy...to luzik bedzie.Było by świetnie gdyby nie to że do biedronki lidla itp mam 15 km![]()

Na 28Klaudia ja tez jeszcze nie znam a date porodu mam na 25 lipca. A ty kiedy ?
Ja Ci kupię winogronko a ty mi zrobisz gofraByło by świetnie gdyby nie to że do biedronki lidla itp mam 15 km![]()
do biedronki mam 5minut