reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Smutne, niby to z troski bo się boi bo 3 cięcie, 3 ciąża ale mówienie teraz, że mam za dużo nie tyc bo mi się blizna rozejdzie to takie trochę dołujące. Dobrze, że moj maz ma optymizm i on zawsze uwaza, że wszystko będzie dobrze i sobie poradzimy☺️
No takie mówienie teraz jest zbędne i nic nie pomoże, co ma być to będzie a nie Ty jedna rodzisz i masz 3 cc i na pewno wszystko będzie dobrze :) Jesteś pod kontrolą lekarza i na pewno jakby coś się działo to w porę zauważy.

reklama
No to kciuki za szybką wysyłkę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :D normalnie cieszę się i nie mogę doczekać tego wózka gorzej niż dziecko :D

U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/
Nie ma to jak "wsparcie" :/
Ja bym bardzo chciała 3... Albo co najmniej 2.....[emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie ma to jak "wsparcie" :/
Ja bym bardzo chciała 3... Albo co najmniej 2.....[emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też bym chciała dwójkę na pewno :) Chociaż przechodzi mi przez myślę też 3 :D Najlepiej jakby za drugim razem udały się bliźniaki :) Wczoraj znowu o tym wspomniałam M, to tylko stwierdził z zapytaniem, że jak to on ma mieć 4 dzieci?! [emoji28] Ale wiedział od samego początku, że chce mieć dwójkę, więc to znowu z jego strony takie drażnienie się ze mną :p Czasem to bym go trzepnęła za te ciągłe drażnienie się :D

No miałaś rację. U mnie zapowiadają jednak od soboty 0° i śnieg.. to już się ubrałam w sukienkę i wiosenne buty xd.
Weź mi nawet nie mów :p Chcę już wiosnę! My wczoraj już rozpoczęliśmy na spontana sezon i zrobiliśmy grilla :D

Do góry