reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Klaudia, myślę, że niczego nie możemy być pewne. Ile to przypadków jest, że z dziewczynki robi się chłopczyk i na odwrót. Moja młodsza siostra do 30 tygodnia ciąży była chłopcem, także różnie bywa. :) A nie ma gdzieś wątku gdzie wstawiacie i oceniacie zdjęcia tego co mają maleństwa między nóżkami? Może to by jakoś pomogło określić w przybliżeniu, a na pewno jest to ciekawe. Jak się ostatnio dowiedziałam, że moja Adusia ma jądra to byłam w niemałym szoku... Tak to jest jak się człowiek nastawi. :)
Zaczynam się martwic. Ale chyba rzadko się zdarzaja takie pomyłki, że aż do porodu chłopiec a okazuje się dziewczynka i na odwrót. Mam nadzieję , że na 3d już będzie lepiej widać i nie będę miała złudzeń co do płci :/ a ty kiedy masz kolejna wizytę ?

reklama
A mam wstawić tu czy na tamten wątek ze zdjęciami? Nie chcę bałaganu robić, a ze mnie forumowiczka jak z koziej d... trąba. Nawet cytować nie potrafię :-D

No mam nadzieję , że nic się znów tam niedzieje:(narazie jestem przerażona bo czuje się jakbym miała.doslownke taki mocny okres dostać:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam bóle na okres, ale skoro lekarz wczoraj mnie zbadał na fotelu , USG i wszystko jest w jak najlepszym porządku to się nie martwię aż tak. Bo to bardziej szkodzi. Ty też spróbuj, zaraz masz wizytę :*

Wczoraj na USG jak już byłam to nawet ja już widziałam, że nie ma nic pomiędzy nogami i wygląda na dziewczynkę ☺️ ale teraz moja gin to ma naprawdę dobry sprzęt, nawet bylo widać jak mała paluszkami macha☺️ w szoku byłam bo z Kacprem jeszcze takiego nie miała
To mój niby najlepszy lekarz w mieście a sprzęt do dupy. Chyba , że aż tak się nie znam i nie widzę za bardzo co gdzie jest. Ale nawet zdjecia mi dał brzydkie. Ostatnie były o wiele lepsze.. pozostaje mi czekać do piątku..
A twoja lekarka ma 2d ?

reklama
Oto rzekome przyrodzenie mojej Adusi :-D Przypomina wam to siusiaka? Przyszłe mamusie chłopców też u was to tak wyglądało? mybaby.jpg

Załączniki

• mybaby.jpg
    mybaby.jpg
    652,4 KB · Wyświetleń: 130
Do góry