reklama
Biedaku... Oby szybko przeszło, ale lepszy antybiotyk niż taki kaszel....Witam w klubie, idę na 13... od wczoraj kaszle jak gruźlik. Niech mnie przynajmniej osłucha. Mam nadzieję że nie skończę na antybiotyku znowu...
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Oby szybko przeszło [emoji106]

Trzymam kciuki za wyniki [emoji106]Dziś muszę odebrać wyniki z posiewu, mam nadzieję, że nie zapomnę i że wynik będzie poniżej 10 bo inaczej muszę w czwartek podejść do gina po rozpiskę leczenia.

Trzymam kciuki, no i mam nadzieję, że jednak lekarka tylko poprzednio jednorazowo tak... Że dzisiaj już będzie ok...Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

kinga30
Fanka BB :)
Tylko u Was to tak chyba nie dają rozkurczowych, z tego co kiedyś czytałam? A lekarz polski?No myślę , że tak bo to twardnienia brzucha jest ewidentnie skurczowe
olaaa7
A no zapomniałam, że biorę też Euthyrox 100.Ola pewnie wystarczy [emoji4] dobrze się czujesz, mały rośnie więc jest ok [emoji4]
Ja biorę Prenatal Duo, Nospę 3x1, Asmag 3x2, Euthyrox 25 pół tabletki, Acard i Luteinę 100 dopochowowo raz dziennie.
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
No jak tak czytam ile niektóre dziewczyny biorą tabletek to mi dziwnie@olaaa7 chcesz zostac lekomanką![]()
No mnie ostatnio też pobolewa podbrzusze jakbym miała lekkie zakwasy, szczególnie rano. Ale to chyba nie skurcze a macica rośnie.Bolało mnie podbrzusze i od kiedy biorę magneb6 to mi przeszłoAle mnie tez męczyły skurcze łydek, stóp i dłoni
Współczuję... I mocno trzymam kciuki...No moja lekarka już ostatnio była oburzona że wtedy pojechałam do szpitala...także mam nadzieję , że się dziś kobietka niepograzy całkowicie szkoda by mi było bo nie mam do niej daleko i była zawsze sympatyczna i że ostatnio to był tylko jednorazowy wybryk i jakiś gorszy dzień .leżę i płacze z bólu![]()
A może melisa? Nie zaszkodzi, a trochę rozluźnia itd..?

kinga30
Się ciesz, że nie musisz mi wlasnie tak dziwnie, że tyle muszę i boję się czy to dobrze wpływa na dzieciaczka. Ale z drugiej strony jestem spokojniekszaA no zapomniałam, że biorę też Euthyrox 100.
No jak tak czytam ile niektóre dziewczyny biorą tabletek to mi dziwnie
No mnie ostatnio też pobolewa podbrzusze jakbym miała lekkie zakwasy, szczególnie rano. Ale to chyba nie skurcze a macica rośnie.
reklama
Nasi znajomi planują 3 i mój mąż ostatnio do mnie "może my też sobie 3 zrobimy?". Zabiłam go wzrokiemTo tak jak jateż chcę na pewno drugie
A najlepiej bliźnięta [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: